Friday Favorites

#94 Friday Favorites

Business class vliegen met Qatar Airways, een early Christmas gift van Dyson, mijn Booking.com link waarmee je nog steeds 25 euro korting krijgt op je verblijf en een boek vol toffe tosti’s!

Favo artikel:

business class vliegen

Na deze ervaring kijk ik zó niet uit om ooit nog economy class te vliegen. Jelmer en ik vlogen drie weken terug business class met Qatar Airways naar Tokyo (en terug) en het was zo awesome! We kregen gratis champagne (à €120 per fles), we konden lekker à la carte eten wanneer we maar wilden, we hadden onwijs veel ruimte en een mega chille (massage)stoel die getransformeerd kan worden tot een bed. Het was te gek en ik heb er een artikel over geschreven inclusief foto’s, dus vooral even lezen. Dat kan hier!

Favo early Christmas present:

Dyson

Ahhhh hoe tof is dit cadeau?! Dyson stuurde mij hun allernieuwste & limited edition föhn toe, de Dyson Supersonic. Ik heb al meer dan een jaar geen föhn meer dus dit cadeau kwam echt als geroepen. Vooral met dit weer is het natuurlijk helemaal niet prettig om met nat haar de fiets op te stappen.

Deze föhn is de koning van alle föhns. Als je regelmatig een föhn gebruikt dan weet je waarschijnlijk wel dat het volledig droog krijgen van je haar best een klus kan zijn. Dat is met deze föhn verleden tijd! Hij is licht + de snelle digitale motor is gemaakt om je haar sneller droog te krijgen. Ik heb de timer gezet nadat ik mijn haren had gewassen en binnen 4 minuten waren mijn lokken compleet droog. En nog een leuk feitje; omdat de motor zo klein is past hij in de handgreep in plaats van in de kop. Föhnt ook veel makkelijker. Ik ben fan. Thanks Dyson!

Favo vooruitzicht:

Ik ben niet gemaakt voor dit weer. Alhoewel ik het helemaal niet zo erg vind als het sneeuwt, behalve dat het zo’n gedoe is om van A naar B te komen. Ik vond het best leuk om door het sneeuw te lopen. Alles was zo mooi wit en licht. Ik kreeg er energie van! Maar nu.. vieze moddersneeuw, het is zo glad, weer heel de tijd regen en donker.. Ik trek dat heel slecht. Gelukkig vlieg ik over een maand naar Kaapstad en daar kijk ik ontzettend naar uit. Zes volle weken genieten in één van de mooiste steden ter wereld!

Favo beauty product:

NIVEA Micellair Water

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen: ik ben gestart met het testen van NIVEA 3in1 Micellair Water. Wil jij helemaal gratis met mij mee testen? Dat zou ik heel leuk vinden! Je kunt je aanmelden als bloginsider en dan testen we de komende tijd deze producten samen. De blog erover lezen kan hier en je gelijk aanmelden kan hier!

Favo boek:

Toffe Tosti's

Kennen jullie het nieuwe boek van Leonie ter Veld al? Ze heeft een nieuw boek geschreven met 55 bizar lekkere tostirecepten. Ben je gek op tosti’s maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou. Voor €14,95 én gratis verzending ligt Toffe Tosti’s al onder de kerstboom. Bestel hem hier!

Favo samenwerking:

hotel

Ga je binnenkort op vakantie? Dan heb ik goed nieuws! Omdat ik het liefst al mijn accommodaties via Booking.com boek, heb ik een speciale korting voor mijn lezers (jullie!) gekregen en hij is nog steeds geldig. Je krijgt €25 retour op alle accommodaties vanaf €50 per overnachting die je via deze link bij Booking.com boekt. Aan te raden is om via browser te boeken omdat hij in de Booking.com app de korting niet altijd aantoont.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *