Friday Favorites

#93 Friday Favorites

Tokyo

De lekkerste en meest verse sushi OOIT, misschien ook wel de lekkerste ramen én een hele toffe samenwerking met De Bijenkorf. Lees je mee?

Favo ontbijt:

Tokyo

Ik keek al maanden uit naar dit ontbijt. Begin dit jaar was ik voor het eerst in Tokyo en bezocht ik de grootste vismarkt ter wereld. Hier kon je ook de lekkerste en meest sushi ooit eten. Dat heb ik toen gedaan en dat was HEMELS. Het water loopt me weer in de mond. We zijn deze keer natuurlijk weer langs geweest. Twee keer zelfs. Dat doe je trouwens vroeg in de ochtend, het lekkerste ontbijt OOIT. De tonijn smelt gewoon in je mond. Als je ooit naar Tokyo gaat, ga hier heen!

Favo diner:

Tokyo Diary

Naast veel sushi te hebben gegeten, stond er natuurlijk ook ramen op het menu. Ramen wordt ook heel veel gegeten in Japan. Mijn favo tent op dit te doen in Tokyo? Ichiran. De ramen smaakt hier ontzettend goed en het hele concept vind ik ook echt fan-tas-tisch. Je ziet het allemaal in deze video:

Favo samenwerking:

Make-up looks voor dit najaar

Hebben jullie mijn artikel in samenwerking met De Bijenkorf al gelezen? Ik heb drie make-up looks voor het najaar gemaakt en deze laat ik aan je zien. Ook deel ik een aantal tips met je. Ik vond dit zo leuk om te doen! Ben heel benieuwd wat je er van vindt. Je kunt het artikel hier lezen!

Een korte Friday Favorites deze keer. Ik was natuurlijk in Tokyo en wil daar niet teveel over kwijt in dit artikel. Daar schrijf ik weer een apart artikel over. Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *