Friday Favorites

#91 Friday Favorites

Spaghetteria

YES! Terwijl deze Friday Favorites online gaat, vlieg ik nog ergens in de lucht op weg naar Mexico City. Oh boy, wat heb ik daar zin in. Mexico stond al jaren op mijn to-go list. Maar nu eerst mijn favorites van de week!

Favo ontbijt:

Als ik iets lekker vind, kan ik dat dagen achter elkaar eten. Herkenbaar? Of ben ik de enige? Zo stond bovenstaand ontbijtje zowat iedere ochtend op het menu deze week. I love it. Heel simpel: toast met avocado, feta, peper en zout.

Favo make-up:

Van de week werd ik opgemaakt door de Make up Artist van M.A.C: Flavio Miguel. Hij gebruikte daarbij de Studio Fix Foundation gemengd met de Strobe Cream Peachlite. Ik vind het zó mooi. Kijk die glow! Als ik terug ben uit Mexico ga ik aan de slag met de ‘Favoriete beauty producten van oktober’ en dan vertel ik er meer over.

Favo look:

Ohhhh zo spannend… De eindshoot van mijn visagie opleiding nadert! Over een maandje is deze en eigenlijk is het nu oefenen oefenen en oefenen. Ik hou ontzettend van naturel en wil gaan voor een look zoals hierboven. Ik heb er helaas geen betere foto van en op de foto lijkt het misschien of ze niet zoveel op heeft maar trust me; she does. Het vergt best wat werk om de basis close to perfect te krijgen. Daarnaast heb ik schaduw toegevoegd aan de binnenkant van haar ogen, wat doorloopt over haar ooglid. Dit geeft een heel mooi effect op de foto. Ik ben super benieuwd naar de eindshoot en kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen.

Favo diner:

Spaghetteria

Ik hoop echt dat er ooit een Spaghetteria naar Noord komt want dan ben ik er iedere week te vinden. Alles aan deze tent vind ik leuk; de pasta, de sgroppino, de tiramisu, het interieur, de bediening en de hele sfeer die er hangt. Bovendien is het ook niet duur. Ja, ik ben fan. Please, laat er één naar Amsterdam Noord of het centrum komen!

Favo aankoop:

Dit petje kwam ik op Instagram tegen en moest hem meteen hebben. Ik vind hem zo leuk! Hij is er ook nog in het zwart, rood en roze en je kunt hem hier bestellen.

Dat was het weer. Fijn weekend jongens. Ik ga genieten in Mexico. Ik houd jullie op de hoogte via mijn Instagram!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *