Friday Favorites

#90 Friday Favorites (+ een winactie)

Mijn favorieten van de week: een mega fluffy gele jas, nieuw haar, beauty post én een prachtig nieuw kookboek. Ik mag een exemplaar van dat kookboek cadeau doen. Meedoen is heel simpel. Lees dan gauw verder!

Favo jas:

Most Wanted

Aanschouw: mijn favoriete jas! Ik kan hem eigenlijk nog niet aan met dit weer (hij is écht heel warm) maar ik weet nu al dat ik in deze jas ga wonen straks. Hij is zo zacht en fluffy ook en de kleur.. I LOVE IT. Heb hem trouwens van Most Wanted en dit is een maatje L. Lekker oversized!

Favo beslissing:

View this post on Instagram

New hairrrrr 🐻🍁🍂💛

A post shared by Jenny Alvares (@jennyalvares) on

Ik ben weer een brunette! Dat was ik al wel maar doordat ik begin dit jaar voor een balayage ging, was mijn haar wel heel licht geworden. Er zaten echt blonde plukken in. Vond ik geweldig in de zomer maar het begon alweer te kriebelen om het weer helemaal donker te verven en dit is dan het resultaat. Ik heb het overigens zelf geverfd!

Favo ontdekking:

Lash Lift

Een tijdje terug vertelde ik dat ik voor het eerst een lashlift had laten doen in Osdorp. Ik was hier super positief over maar het is voor mij meer dan een half uur fietsen. Ik heb éíndelijk een locatie gevonden dichter bij mijn huis en voor ongeveer dezelfde prijs (€39,95). Dit is het resultaat! Ik heb het laten doen bij Beauty By Suraya. Zij zitten in Lelystad maar sinds kort ook in Amsterdam Noord (waar ik woon). Ik ben benieuwd hoelang mijn wimpers zo blijven krullen. Will keep you posted!

Favo post:

Rituals

Dit super leuk beauty pakketje kwam binnen van Rituals. Hoe ontzettend leuk! Ik heb het in mijn vorige Friday Favorites al genoemd maar ik doe het even nog een keer: ik vind het zó leuk dat ik nu ook beauty gerelateerde pakketjes binnen krijg. Ik ben overigens bijnaaa klaar met mijn visagie opleiding, over een maand is de eindshoot.

Favo recept:

noedels met shiitake

Dit recept voor noedels met shiitake komt uit het nieuwe boek van Jamie Oliver en vond ik zo lekker dat ik het drie keer in één week heb gegeten. Wel telkens met andere of meer groenten. Super makkelijk recept, binnen no time klaar en heel voedzaam. Ga het ook maken. Recept heb ik gedeeld op mijn blog en vind je hier.

Favo boek:

Aan TafelAan Tafel

Van de week kreeg ik het boek Aan Tafel met Floorabella op de post. Het is echt een prachtig kookboek, geschreven door Floor van Dinteren. Floorabella houdt van lekker eten, van mooie dingen, lekkere wijnen en van goede muziek. Al deze dingen komen terug in dit kookboek. Er staan super mooie en bijzondere recepten in maar daarnaast geeft ze je ook muziek suggesties en wijn suggesties. Kijk maar rechtsonderin. Leuk, hè? Ik ben fan! En het leuke is: ik mag een exemplaar cadeau doen aan één van mijn lezers. Wil je dit prachtige kookboek hebben? Laat dan even een reactie achter waarom dit boek in jouw boekenkast moet staan. Ik kies volgende week een winnaar uit!

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments Add New Comment

 1. Oh! Door een weekje vakantie zie ik deze blog nu pas!
  Heel leuk om je favorietjes weer te zien, altijd erg inspirerend!
  Ik ben gek op koken en kijk daarvoor graag op je blog en instagram. Daarom lijkt dit kookboek me ook echt een aanwinst! Vooral de combi van eten, wijn en muziek moet top zijn! Graag doe ik daarom mee met de winactie :)
  Liefs

 2. Oehhh wat lees ik nou.. Precies wat ik zoek!

  Sinds ruim een half jaar woon ik samen met mijn vriend en zijn huisgenoot. Elke avond eet ik samen met mijn vriend en zijn tweelingbroer en rouleren we wie er kookt. Hartstikke goed idee, maar het gevolg is al een lange tijd elke week weer die rijst met smakeloze kip, simpele en flauwe wraps en plakkerige ongezonde bami van die mannen, haha! Tijd voor verandering, dacht ik! Nou moet ik zeggen dat mijn passie voor koken ook op een lager pitje staat en ik ook niet altijd meer mijn best doe, maar ik kijk regelmatig op je site voor lekkere en aparte recepten. Ik ben fan!
  Het zou ontzettend leuk zijn om met dit mooie kookboek de mannen en mezelf te inspireren samen lekkere gerechten te maken! weer met passie koken!

 3. Wauw wat lijkt dat me een tof boek! Ik heb maar een paar kookboeken, waar ik allemaal ook echt uit kook. Het lijkt me super om dit boek aan deze collectie toe te kunnen voegen! ?

 4. Ach, het “moet” niet. Maar ik zou het wel heel leuk vinden als ik dit boek aan mijn kookboekencollectie kan toevoegen. Ik ben dol op kookboeken. Ze voorzien mij van inspiratie, nieuwe ideeën, maar vooral ook plezier en ontspanning. Heerlijk om doorheen te bladeren.

 5. Oohh, je jas! Nog toffer dan de blauwe waar je naar op zoek was.

  Dat boek lijkt me ook tof. Ik hou van dezelfde dingen als Floor (wie niet?!). Heel mooi hoe al haar passies in dit boek worden gebundeld. Ik las ook dat het is gebaseerd op haar gastronomische pelgrimstochten door Frankrijk. Klinkt echt te gek! Ik word graag meegenomen op ontdekkingsreis. Ik zou dit mooie exemplaar graag een plaatsje willen geven in mijn spiksplinternieuwe keuken in m’n grote mensen huis!

 6. Omdat ik kookboek verslaafde ben en erg benieuwd ben naar haar kookboek. Ze is een onbekende voor mij dus extra nieuwschierig! En daarbij komt dat ik geen kookboeken meer mag kopen van vrienlief… dus winnen zou wel helpen :-)

 7. Ik vind jouw Friday Favourites altijd heel fijn om te lezen:) Lekker positief en persoonlijk! Als kook en eetliefhebbers zou ik ook heel graag het kookboek willen winnen. Vooral om mezelf weer te motiveren en een schop onder de kont te geven dat ik echt vaker moet koken. Het liefst geef ik elke week een etentje voor vrienden met lekker eten en goede wijn <3

 8. Wat ziet dat recept van Jamie Oliver er goed in, ik weet wat ik vanavond ga koken!
  Ik hou heel erg vak koken maar van het boek Aan Tafel met Floorabella had ik nog niet gehoord! Het klinkt als een heel fijn boek. Ondanks dat ik kan zeggen dat koken een hobby van me is, schiet het er toch vaak bij in om rustig de tijd ervoor te nemen. Met het boek van Floorabella hoop ik het koken weer wat vaker als ontspannend momentje voor mezelf te zien, door een lekker wijntje te nemen, een muziekje erbij en echt ervan te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *