Friday Favorites

#89 Friday Favorites

Friday Favorites

Ik kreeg twee pakketjes binnen die me heel blij hebben gemaakt deze week. Een pakketje met make-up en een pakketje met de mooiste sieraden. I love it! Kijk je mee?

Favo sieraden:

All The Luck In The World

Gister kwamen deze nieuwe sieraden binnen op de post en ik werd er helemaal blij van. Ik vind ze zó mooi! De sieraden zijn van All The Luck In The World. Op de foto bovenaan dit artikel heb ik de sieraden in en om. Deze sieraden ga ik zeker weten heel vaak dragen. Ze zijn zo pretty!

Favo post:

Ook kreeg ik deze week een vet leuk pakketje binnen van Glow PR met een aantal producten van Sisley. Er zat een primer in, een wenkbrauw gel, een wenkbrauwpotlood en twee geurkaarsen. Hoe leuk is het dat ik nu ook beauty pakketjes opgestuurd krijg?

De primer en wenkbrauw gel heb ik nog niet getest maar het wenkbrauwpotlood wel. Aan de wenkbrauwpotlood zit een borsteltje én een wenkbrauw highlighter. Je krijgt dus eigenlijk drie producten in één: kijk maar. De potlood heeft een hele fijne vorm waardoor het tekenen heel precies gaat en de highlighter maakt het natuurlijk helemaal af. Hiermee kun je onder je wenkbrauw een dik lijntje highlighten als het ware. Ziet er heel mooi uit!

En dan de geurkaarsen.. Die ruiken zo lekker! Zonder dat je ze aansteekt ruik je ze al heel goed als je er langs loopt en als je ze aansteekt ruikt binnen no time heel je huis ernaar. Thanks Glow PR en Sisley voor dit veel te leuke pakketje.

Favo make-up:

Gek he, om in ene zoveel beauty te zien op jennyalvares.com? Ik moet er zelf ook aan wennen. Ik plaatste deze week weer een beauty artikel en deze ging over mijn vijf favoriete producten van de afgelopen maand. De afgelopen maand sprongen er voor mij namelijk enkele beautyproducten uit en ik deel deze 5 favorieten graag met je in dit artikel. Ook zie je hoe ik daar een look maak met de producten. Lees je gezellig mee?

Favo artikel:

Heb je m’n avontuur in Gelderland al gelezen? Samen met Alpro bezocht ik een soja plantage in Hoog Soeren en dat was tof! Ik vind het heel goed dat Alpro naar nóg meer lokale sojateelt streeft. Wist jij dat sojabonen in Nederlanden wordt verbouwd? Lees het artikel hier!

Favo diner:

Locanda

Ik heb er niet zoveel mooie foto’s kunnen maken want het was er te donker maar oh-my-god. Als je van goed Italiaans eten houdt, ga hierheen. Ik denk dat ik serieus nog nooit zo’n lekkere lasagne heb gegeten. Mocht je ooit gaan eten bij Restaurant Locanda; ga dan dus zeker voor de lasagne. Oja en voor de Dolcetto D’alba wijn uit Piemonte. Die is ook goed! Ik moet volgende zomer echt naar Italié. I love Italiaans eten. En Italiaans wijn!

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *