Friday Favorites

#88 Friday Favorites

Een prachtige lippenstift kleur, de opening van de nieuwe Vegan Junk Food Bar in de pijp, een te leuke kookbattle waar men een luchtballon vaart kon winnen én een online liefdesbrief van Jelmer. Die wil je lezen!

Favo make-up:

Sinds ik de visagie opleiding doe bij De Makeupschool, kom ik allemaal tot nieuwe ontdekkingen. Cindy leert me zoveel nieuwe dingen en ook zoveel nieuwe producten. Zo ben ik deze super mooie kleur tegengekomen. Ik vind hem geweldig! Het is de Viva Glam 1 van M.A.C. I love it!

Favo artikel:

Jelmer

Mijn vriend, Jelmer, is voor (iets meer dan) twee weken naar Bali om daar zijn nieuwe boek te schrijven. Dat vind ik natuurlijk heel leuk voor hem (Bali is awesome!) maar ik mis hem wel een beetje ;) Gister kreeg ik een melding op mijn telefoon dat hij een nieuwe blogpost had gepubliceerd en dat was dus deze. Zó lief!

Favo post:

Manfield

Ik heb nieuwe schoenen! Ik mocht van Manfield een paar schoenen uitkiezen en dat was heel moeilijk kiezen. Ik was namelijk aan het twijfelen tussen deze klassieke leren chelsea boots of deze suède loafers met chain. Uiteindelijk toch voor de loafers gegaan, omdat deze een beetje out of my comfort zone zijn. Ze passen heel goed onder een nette outfit en zulke schoenen heb ik nou net nodig. Ze kwamen eergisteren binnen en heb ze nog niet aangehad, ben heel benieuwd!

Favo nieuws:

Gisteravond was de opening van de nieuwe Vegan Junk Food Bar op het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Ja jongens, er zit er nu eentje in de pijp! En deze is vele malen groter dan die in west + de kaart is ook wat groter. Interieur is wel compleet anders dus je krijgt wel een ander sfeertje mee, wat opzich best leuk is. Ik vind die in west meer een snackbar met een Berlin touch. De nieuwe in de pijp is meer een hippe en vooral kleurrijke restaurant. Het is maar net waar je op dat moment zin in hebt. Het eten is er zó goed. Bij sommige gerechten had ik het echt geloofd als er wél vlees in zat. Zo goed nagemaakt. Heerlijk, ik kom hier zeker weten terug.

Favo event:

Crispy Chef's Battle

Afgelopen woensdag was dan eindelijk de Crispy Chef’s Battle. De kookbattle waarmee je een luchtballon vaart kon winnen. Te leuk! #TeamJenng was er helemaal klaar voor en er werden echt super lekkere salades gemaakt. Het was de bedoeling dat ik, samen met chefkok Pierre, de salades van mijn team ging proeven. We moesten de salades een scoren geven gebaseerd op smaak, creativiteit en opmaak. Ik vond het ontzettend lastig om te kiezen maar uiteindelijk kan er maar één salade en dus koppel de winnaar zijn en dat waren Madelon en Britt. Gefeliciteerd!

Over winacties gesproken.. Heb je al gelezen wie de winnaar is van de Polaroid Mobile Zip Printer? Lees het hier!

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

  1. Zo lief dat artikel van Jelmer! Ik weet hoe het is om je vriend te moeten missen (mijn vriend werkt doordeweeks in het buitenland, soms ook voor langer), maar het gevoel als hij dan weer thuis is en je ‘m kan knuffelen is nog steeds iedere keer zooo waardevol!
    Door jou ben ik nu ook aan het nadenken over de opleiding bij De Makeupschool! Zou zo graag meer willen leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *