Friday Favorites

#87 Friday Favorites

Klaar voor de herfst met mijn nieuwe teddy jas, begonnen aan een nieuwe opleiding (back to school!), het 21 diner van één van mijn beste vriendinnetjes en een gerecht waar het water me van in de mond loopt. Lees je weer gezellig mee?

Favo beslissing:

De Makeupschool

Ik ben weer begonnen aan een opleiding, back to school. Ik heb heel lang nagedacht of ik deze opleiding wel moest doen maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Ik ga ervoor! Ik heb er een artikel over geschreven en deze kun je hier lezen.

Favo nieuws:

Jelmer stuurde mij van de week dit krantenbericht door. De Indiase keuken staat bij mij in de top drie keukens. Mij kan je wakker maken voor Indiaas eten. Ik werd dan ook heel enthousiast over dit nieuws en wil hier zo snel mogelijk gaan eten.

Favo aankoop:

Ik heb een nieuwe jas! Ik zag deze jas online bij de H&M en moest hem gewoon bestellen. Ik wil al zo lang een teddy jas. Ik begin de H&M steeds leuker te vinden. De jas kun je hier vinden!

Favo foto:

Een van mijn beste vriendinnetjes, Anouk, hield vorig weekend haar 21 diner. Ondertussen is ze alweer 23, het duurde even. Het was een dag waar we dus al tijden naar hebben uitgekeken en het was zó leuk. Eentje voor in de boeken. Vriendinnen voor het leven!

Favo gerecht die ik wil proberen:

In mijn vorige Friday Favorites liet ik je al weten dat ik het nieuwe kookboek van Jamie Oliver heb. Ik heb er nog niet uit gekookt maar wil dat wel ontzettend graag doen. Aankomend weekend staat dit recept op het menu: gefrituurde inktvis met een limoen-avocado sausje. Het water loopt me in de mond. Ik ben benieuwd.

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

    1. Voor nu vind ik hem veel te warm eigenlijk dus ik denk dat hij wel kan in de winter, maar ik weet niet hoe die is als het echt gaat vriezen natuurlijk. Het is ook geen strakke jas, je kunt er makkelijk drie truien onder bij wijze van spreken. Ik ga hem dus wel aan doen in de winter straks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *