Friday Favorites

#85 Friday Favorites

New York

Een retour AMS – NYC voor €166, ontzettend mooi servies van de Flying Tiger, de lekkerste hummus ooit, een fantastisch oogschaduw pallet en morgen het vliegtuig in naar Berlijn! Lees je weer gezellig mee?

Favo ticket vondst:

New York

Ik ben zo excited want mijn vriend, Jelmer, vond weer eens een goedkoop ticket naar New York. Retour AMS – NYC voor €166. Dat is toch insane goedkoop? We gaan volgend jaar in april. Zo’n leuk vooruitzicht. Ik raakte echt verliefd op NYC toen ik er vorig jaar voor het eerst was. Te leuk dat ik straks weer terug ga. Ik vind het echt heerlijk om meerdere tripjes gepland te hebben staan.

Favo kleding:

Deze onwijs mooie blouse van zijde heb ik in de sale gescoord bij de H&M. Ik wilde hem eigenlijk in het zwart maar H&M had de verkeerde kleur opgestuurd… Misschien maar goed ook want deze kleur vind ik eigenlijk wel heel mooi staan.

Favo boek: 

Vorige week kookte mijn vriendinnen en ik uit het Jeruzalem kookboek van Ottolenghi. Dit was de eerste keer dat ik dit kookboek doorbladerde en eruit heb gekookt. Alles zag er zo watertandend lekker uit. Uiteindelijk hebben we de lekkerste hummus ooit gemaakt met daarnaast nog gevulde aubergines, Turks Brood en tabouleh. YUM!

Favo recept:

Recept hummus

Ik heb al vaker hummus gemaakt maar nooit was het me zo goed en zo lekker gelukt als toen. De hummus van Ottolenghi is echt de lekkerste hummus ooit. En zo easy! Ik ga echt nooit meer hummus halen voor thuis, voortaan maak ik hem zelf. Het recept heb ik iets eigen gemaakt en deel ik met liefde met je. Je moet dit namelijk eens proberen. Klik hier voor het recept.

Favo make-up:

Make-up shoplog Make-up shoplog

Yessss ik heb eindelijk de Morphe 35O pallet. Dit pallet wilde ik al zo lang maar het was overal uitverkocht. Ik heb hem uiteindelijk gescoord bij Boozyshop.com, daar was hij weer aangevuld. Ben er ontzettend blij mee en wil er binnenkort een make up tutorial mee maken. Ik vind make-up zo leuk jongens. Ik zit er over na te denken om een opleiding te volgen. Ik wil nog meer weten en kunnen.

Favo foto:

Mijn lieve vriendinnetje Roos heeft een tijdje terug foto’s van mij gemaakt. Ik vind ze heel mooi geworden! Meer foto’s van de shoot staan op mijn Instagram. Ben benieuwd wat jij van de foto’s vindt!

Favo vondst:

Yesss eindelijk weer eens nieuw servies gescoord. Ik vind deze kopjes en kommetjes echt pracht. Ook heel cheap want: Flying Tiger! Dikke tip. Ik zoek (nog steeds) meer van dit soort servies dus mocht je tips hebben; let me know!

Favo vooruitzicht:

Vanavond ga ik mijn spullen inpakken want morgen vroeg ga ik op perstrip naar Berlijn. Mijn zusje mag mee en we gaan naar het festival Lollapalooza waar onder andere the XX optreed. Daar kijk ik heel erg naar uit! Ik las gisteren dat het festival helemaal is uitverkocht. Zal dus druk zijn. Ben zo benieuwd.

Wat zijn jouw weekend plannen?

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

  1. Wat een mooi servies zeg! Ik ga binnenkort ook eens bij de Flying Tiger kijken. Bij Xenos en Sostrene Grene hebben ze ook van dit soort trouwens! Bij Xenos heb ik turkoois borden gehaald en bij de Sostrene grene oudroze kommen die overlopen naar grijs. Allebei héél mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *