Friday Favorites

#84 Friday Favorites

Londen Tips

Ontzettend lekker Indiaas gegeten, een super leuk weekend gehad in Londen met mijn zusje, een te gekke samenwerking én ik mocht voor een dag visagist zijn. Leuk! Lees je mee?

Favo activiteit:

Visagie

Afgelopen woensdag hielp ik mee aan een shoot voor Personal Body Plan. Mijn taak? De visagie. Ik mocht deze mooie fitte meiden opmaken. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen! Misschien iets te leuk zelfs. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

Favo lunch:

Afgelopen maandag aten mijn zusje en ik bij Dishoom in Londen. Ik was dit weekend in Londen en van te voren vroeg ik jullie om tips. Dishoom werd mij echt wel 100 keer aangeraden. Ik moest en zou hier daarom gaan eten en ja hoorrr; zó ontzettend lekker. Ik houd van Indiaas eten en dat kunnen ze hier echt goed. Ga hier heen als je in Londen bent. Echt waar!

Favo artikel:

Londen Tips

Mijn artikel vol Londen tips en hotspots staat trouwens ook online. Ik vind het zo leuk om mijn tips met jullie te delen. Ik probeer echt elke keer weer mijn best te doen om met goede tips terug te komen. Dus mocht je ooit naar Londen gaan , mis dit artikel dan niet! Het was trouwens ook zo leuk om een keer met mijn zusje zo iets te doen. Gewoon lekker met z’n tweeën weg. Wil ik echt vaker doen!

Favo samenwerking:

vakantie voorbereiden

Ook heb ik deze week een artikel geschreven over het voorbereiden van mijn vakantie, in samenwerking met de Rijksoverheid. De Rijksoverheid? Ja, écht! Lees maar!

Favo post:

Vichy

Deze beauty kreeg ik op de post: Vichy Minéral 89. Het is een booster wat je eigenlijk gebruikt onder je dagcrème of serum. Het belooft je huid sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress, vermoeidheid en dergelijke door je huid flink te hydrateren. Ben heel benieuwd naar dit product. Zo leuk dat ik zo nu en dan ook beauty post krijg. Ik heb overigens in Londen ook make up gekocht. Daar wil ik ook nog een artikel over schrijven. Of een video van maken? Of beide, ben er nog niet over uit.

Ik ga weer even verder uitzieken want vanochtend stond ik helaas op met een keelontsteking. Geen goed begin van mijn weekend. Hoop dat jij die van jou beter begint. Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *