Friday Favorites

#83 Friday Favorites

hotel

Een super leuke samenwerking met Booking.com, een heel gaaf drone filmpje van Kaapstad, Zuid-Afrikaanse cider van de Jumbo en een boek over het vinden van goedkope vliegtickets. Lees verder!

Favo samenwerking:

Ik ben weer een hele leuke samenwerking aangegaan met Booking.com. Ik boek zowat al mijn accomodaties in het buitenland met Booking.com dus ik vind het een eer dat ik (weer) met ze mag samenwerken. Ik heb een speciale korting voor mijn lezers gekregen waardoor je €25 retour krijgt op je boeking vanaf €50 per overnachting. Hoe awesome is dat?! De 25 euro korting krijg je door je overnachting te boeken via deze speciale link: https://www.booking.com/s/402a4f26. Aan te raden is om via browser te boeken omdat hij in de Booking.com app de korting niet aantoont.

Favo video:

Tijdens het maken van mijn nieuwste Kaapstad artikel, 10 redenen om naar Kaapstad te gaan, kwam ik dit filmpje tegen. Ik vind het zo’n gaaf filmpje. Kaapstad is zo awesome. Ik kan niet wachten om terug te gaan. Ik mis het écht. Het is nu een beetje wachten op een goede deal, hopelijk met de KLM werelddeal weken. Het plan is om weer in januari die kant op te gaan.

Favo drankje:

Jelmer vond deze Savanna Cider in de Jumbo. Savanna is een cider uit Zuid-Afrika, deze hebben we veel gedronken in Kaapstad. Ik had dit op mijn Instagram Story geplaatst en kreeg veel de vraag waar deze te krijgen is; de Jumbo dus! Zie hier.

Favo boek:

thuis blijven is duurder

Jelmer is bezig met zijn tweede boek, YES! Na Eet Taart Krijg Een Sixpack, werkt hij nu aan Thuis Blijven Is Duurder. Deze keer doet hij het helemaal anders. Hij gaat het namelijk helemaal zelf doen, zowel het ontwerpen en illustreren als het uitgeven ervan. Ook kun je het boek alvast pre-orderen, zodat je helemaal up to date blijft bij het schrijfproces en je dan ook mee kan helpen denken met het boek. Jelmer legt het je uit in zijn nieuwste blogpost (lees hier).

Favo herinnering:

Tokyo

Van de week heb ik dan eindelijk mijn tips over Tokyo met jullie gedeeld. Ik vond het vet leuk om dit artikel (het artikel kun je hier lezen) te schrijven, alsof ik alles aan het herleven was. Het water loopt me in de mond bij bovenstaande foto. De sushi is zó lekker. Ik heb overigens al de hele week zin in sushi. Daar moet ik straks in Londen maar wat aan gaan doen want daar ga ik straks heen met mijn zusje.

En nu op naar Schiphol voor ik mijn vlucht mis. Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *