Friday Favorites

#82 Friday Favorites

Een super leuk tijgershirt waarmee wilde tijgers worden gered, een weekendje Londen geboekt met mijn zusje, weer de lekkerste truffelpasta ooit gegeten én een hele vrolijke en groene winactie. Lees mee!

Favo aankoop:

In mijn vorige Friday Favorites vertelde ik je dat ik een shirt van WNF had gekocht om de wilde tijgers, waar er nog maar 3900 van zijn, te redden. WNF kwam met het idee om shirts te verkopen, zodat ze daarmee hun tijger project kunnen supporten. Meer info vind je hier. Ik heb mijn shirt binnen gekregen en hem hem direct aangehad. Hoe cool is dit shirt?!

Favo foto:

Ik weet niet waar het precies aan ligt maar ik vind dit een hele mooie foto van mezelf. Hele zachte kleuren, je ziet m’n tattoo en het is best bloot maar wél classy ofzo? Ik vind hem heel tof! En jullie volgens mij ook aan de reacties en likes te lezen op mijn Instagram.

Favo vooruitzicht:

Citytrip Londen

Ik heb echt zóveel zin in volgend weekend! Mijn zusje en ik gaan een weekendje naar LONDEN. Dit wordt onze eerste (mini) vakantie samen en I can’t wait. We zijn al allemaal leuke tips en winkels aan het opzoeken waar we echt heen moeten. Leuk leuk leuk!

Favo actie:

Method

Er staat weer een leuke winactie op mijn website! Dit vind ik een super leuke samenwerking want het merk heeft een groen hart. Het gaat om Method, een design schoonmaakmerk. Naast dat de flesjes er allemaal super leuk en kleurrijk uit zien, zijn ze ook 100% recyclebaar. Method is duurzaam, wordt niet op dieren getest, is 100% vegan en biologisch afbreekbaar. Goed he?! Ik mag van Method drie schoonmaakpakketten weggeven. Hoe je kans maakt? Dat lees je hier. Succes!

Favo diner:

Truffelpasta

Woensdagavond heb ik heerlijke truffelpasta gemaakt voor mijn lieve vriendinnetjes. Deze keer maakte ik hem met spaghetti in plaats van de dikke slierten die je hierboven ziet. Ook heel erg lekker. Dit is echt een top recept jongens. De pasta viel heel goed in de smaak! Je kunt hem thuis heel makkelijk maken, het recept vind je hier. Ben heel benieuwd wat je er van vindt. Laat je het me weten als je het hebt gemaakt?

Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *