Friday Favorites

#81 Friday Favorites

Review Nelis West

Een fotoshoot met een van mijn beste vriendinnetjes, een tijgershirt van het WNF waarmee je wilde tijgers support, heerlijk uit eten geweest samen met mijn zusje en het allerlekkerste recept voor pasta met WODKA. Lees mee!

Terwijl ik deze blog tik, zit ik op bed met een verdoofde kaak. Ik heb namelijk zojuist mijn verstandskies laten trekken. Ik vond het heel spannend maar het viel gelukkig reuze mee. Ben het nu aan het koelen met ijs. Hoop dat het straks ook mee valt als de verdoving minder wordt. Goed, door naar mijn favorites van afgelopen week.

Favo aankoop:

Wist je dat er nog maar 3900 tijgers in het wild leven? Ik niet maar nu wél. De wilde tijgers worden opgejaagd door stropers en hun leefgebied wordt verwoest. Daar word ik heel verdrietig van maar er valt wel iets aan te doen en WNF heeft daarvoor jouw steun nodig. Je kunt dit super coole shirt kopen en daarmee het project supporten. Meer info vind je hier. Ik heb mijn shirt van de week gekocht!

Favo recept:

Pasta, WODKA, garnalen, citroen en room. Ja, echt. Dit is zó ontzettend lekker. Zet het op je to-make list! Je vindt het recept hier.

Favo diner:

Review Nelis West

Afgelopen maandag ging ik samen met mijn zusje eten bij Nelis West, een nieuwe hotspot in Amsterdam West. Naast dat het heel gezellig was, was het eten ook echt VET lekker. Ik heb er een review over geschreven en deze vind je hier. Ik vond het erg leuk om samen met m’n zusje uit eten te gaan en alle gerechten te fotograferen en er daarna een review over te schrijven. Ik ga dit vaker doen!

Favo dag:

Woensdag heb ik heel de middag samen met Roos Ates, een van mijn besties, foto’s gemaakt. Naast modellenwerk, wil ze ook meer met fotografie doen. Ik was dus even haar proefkonijn voor die middag. We hebben binnen geschoten maar ook buiten. Ik vond het vet leuk! Foto’s volgen binnenkort. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

Favo actie:

Teisseire

Ojaa! Voor ik het vergeet: je kunt nu nog aanmelden als bloginsider van mijn blog! Ik vind dit een hele toffe actie. Samen de 0% suiker limonade van Teisseire testen en deze op een fotootje zetten. Lijkt je dit wat? Check dan gauw even deze blog. Als bloginsider van mijn blog, krijg je thuis gratis een box thuis gestuurd met de limonade. Bovendien valt er ook nog iets te winnen (ja, echt!) en dat vind ik heel tof. Doe je mee? Zou ik héél leuk vinden.

Ik ga weer even verder met uitrusten. Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *