Friday Favorites

#80 Friday Favorites

Mijn allereerste make-up turorial, een heerlijke lunch in Den Haag, het recept voor de lekkerste truffelpasta én het recept waar jullie allemaal om hebben gevraagd: de zwarte bonenburger. Lees mee!

Favo lunch:

Voor mijn verjaardag zijn Jelmer en ik een mini vakantie in eigen land gaan houden. We sliepen in Scheveningen en hebben heerlijk geluncht bij Little V in Den Haag. Echt, het was vét lekker. Heerlijk Vietnamees. Een aanrader mocht je in Den Haag zijn. Ga hier eten!

Favo recept:

Truffelpasta

Dat ik nog niet in een bord met truffel pasta ben veranderd, is een raadsel. Ik eet het iets te vaak de laatste tijd maar het is zo zo zo lekker! Afgelopen maandag maakten we hem zelf. Lekkerste truffelpasta ooit. Kan jij ook thuis maken en wíl je ook thuis maken. Recept vind je hier.

En nog een favo recept:

Deze mega lekkere burgers staan ook vaak bij ons op tafel. Om dit recept is vet veel gevraagd. Jelmer is inmiddels een ster geworden in het maken van zwarte bonenburgers. Genieten van een burger zónder vlees. Moet je ook eens doen! Ze zijn echt heerlijk en Jelmer heeft het recept dan eindelijk gepubliceerd. Here you go!

Favo artikel:

En mocht je toch op zijn website zijn, check dan ook even dit artikel. Kun je je buikspieren even trainen.

Favo stap:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WwRxps93af0[/embedyt]

I did it! Ik wilde al heel lang een make-up tutorial maken en I finally did it. In de bijbehorende blogpost lees je dat ik het nogal spannend vond om dit te doen. Ik sta nou eenmaal altijd achter de camera. Het was en is even wennen maar ik vond het erg leuk om te doen. Heb jij hem al gezien?

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *