Friday Favorites

#79 Friday Favorites

Mijn favoriete momenten van afgelopen week. Een vegetarische snack bij de Albert Heijn, Rosé van de Hema, een Lash Lift waar ik héél blij mee ben, weer heerlijke truffel pasta en morgen naar Frankrijk! Lees je weer gezellig mee?

Favo snack:

Ja, hoe leuk is dit?! Tegenwoordig kun je bij de AH to Go allemaal lekkere wraps krijgen van de vegetarische slager. Ik heb deze geproefd en deze is alvast helemaal goedgekeurd. Ik vind het echt tof van de Albert Heijn! Good job!

Favo post:

Dit vind ik leuke post! Ik kreeg deze drie nieuwe rosé’s opgestuurd van de Hema. Ik ben heel benieuwd! Sinds Kaapstad vorig jaar ben ik zoveel bezig met wijn proeven en uit te vinden wat ik lekker vind, wat niet, wat ik proef in de wijn etc. Ik vind het heel interessant en houd me er veel mee bezig. Ik ben benieuwd naar deze wijnen! Binnenkort maar even uittesten met Ted van @ikweetniksvanwijn.

Favo diner:

Vorige week schreef ik over dat we heerlijk hadden gegeten bij Impero Romano. Het eten is er echt fantastisch (de truffel pasta is to die for), alleen vonden Jelmer en ik de service niet zo. Zo jammer! Dit hebben zij meegekregen en daarom stuurde ze me een berichtje dat ze die avond met twee man minder op de vloer stonden, dat er van alles mis ging en of ik deze avond over wilde doen. Graag! Woensdagavond gingen we er daarom weer eten en de service was vele malen beter. Ik heb ook om me heen gekeken en ook bij andere tafels zag ik dat er meer moeite in werd gestoken. We hadden vorige keer waarschijnlijk gewoon pech. Blij dat we nog een keer zijn wezen eten! Aan de truffel pasta denk ik nu nog.

Favo aankoop:

Mijn zusje kwam vorige week bij me langs nadat ze haar wimpers had gelift (een lash lift) en toen ik dat zag dacht ik meteen: dit wil ik ook! Het zijn geen extensions maar gewoon je eigen wimpers. Ze worden als het ware gekruld en dit resultaat blijft 6-8 weken lang. Ik heb het van de week ook gedaan en ik ben er ook echt heel blij mee! Zie hierboven voor het resultaat.

Favo vooruitzicht:

Parijs tips

Dit weekend gaan Jelmer en ik op een mini roadtrip. Ik word aanstaande maandag een kwart eeuw en dat ga ik dit weekend vieren in de champagne streek en in Parijs. Ik heb er onwijs veel zin in! Volgende week beloof ik dat er meer blogs komen. Ik had het deze week heel druk achter de schermen. Maar nu eerst even op mini-vakantie!

Alvast fijn weekend, guys!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *