Friday Favorites

#78 Friday Favorites

Mijn favoriete momenten van afgelopen week. Mijn verjaardagscadeau van Jelmer, post van Le Creuset waar mijn foodiehart sneller van gaat kloppen, een dag Verkade meisje zijn én een nieuwe Disney film waar ik excited over ben! 

Favo filmpje:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=F8538hZBSxI[/embedyt]

Twee weken terug werd me gevraagd of ik mee wilde doen aan een filmpje voor Coketv. Samen met Maaike doken we de keuken in en maakten we een acai bowl. Ook geef ik haar tips hoe zij deze het beste kan fotograferen! Ik vind het een erg leuk filmpje geworden! Jullie ook?

Favo foto:

Verkade

Ook mag ik dan eindelijk deze foto delen! Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik voor een dag Verkade meisje wilde zijn om te vieren dat Verkade vernieuwd is Dat wilde ik zeker! En Jelmer mocht mee en werd in een rood pak gehesen. Hoe fantastisch is dit? Kilo’s chocolade én Jelmer in pak. Zo’n dag mag wel vaker voorkomen!

Favo cadeau:

Bose

De maand juli is aangebroken en dat betekent dat ik bijna jarig ben! Ik word 17 juli 25 jaar. Een kwart eeuw! Jelmer kwam vorige week terug uit New York en kon het niet laten om nu al mijn verjaardagscadeau te geven. Ik kreeg de Bose headphones cadeau, waar ik zo blij mee was maar kwijt was geraakt eerder dit jaar. Te LIEF! Ben er zo blij mee, dat ding is fantastisch. En Jelmer ook!

Favo post:

Begin deze week kwam ook een pakket binnen van Le Creuset. Mijn foodiehart ging steeds sneller kloppen toen ik het aan het uitpakken was. Ik kreeg een braadpan, ovenschaal, grillpan, koffie kopjes en spatels. Ik ben zo ongelofelijk blij én dankbaar dat ik dit gewoon kreeg van Le Creuset. Hier ga ik vele receptjes mee maken ❤

Favo diner:

Afgelopen weekend ging ik dan eindelijk eten bij het Instafamous restaurant Impero Romano op de Amsteldijk in Amsterdam om de truffelpasta te eten die aan tafel wordt klaargemaakt in grote kaas. Ik vond het eten fantastisch. Lekkerste truffelpasta ooit! Helaas was de service ruk en dat was wel heel erg jammer. Voor het eten zou ik namelijk zeker weten terug willen gaan!

Favo trailer:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YDD0g1uM0DI[/embedyt]

Ik kreeg gisteren een mailtje binnen van Disney dat ze zagen dat ik naar Mexico ga tijdens Dia de los Muertos dit jaar. Disney brengt 29 november een film uit die hierover gaat en dit is de trailer. Ik kreeg werkelijk waar kippenvel toen ik dit keek. Ik wil hem zien!

Favo recept:

poke toast

En dan hebben we als laatste nog een heerlijk receptje. Geen poke bowl maar een poke toast! Super leuke lunch variatie;) maken! Hier vind je het recept!

En dat waren mijn favorieten van de week alweer. Oja, wil je trouwens het nieuwe zomerdrankje van het jaar gratis met je vrienden testen? Thuis én in de horeca? Lees dan even mijn nieuwe artikel en word bloginsider van mijn blog. Leuk!

Alvast fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *