Friday Favorites

#77 Friday Favorites

Een indrukwekkende documentaire over je gezondheid, twee heerlijke recepten, een wijnproeverij filmpje én de hele zomer zachte en gladde benen. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Favo film:

Van de week heb ik deze documentaire gezien. What The Health. Eigenlijk een vervolg op de welbekende documentaire Cowspiracy. Deze heb ik overigens nog steeds niet gezien. De film laat (op een hele overdreven manier) zien hoe ‘gevaarlijk’ eigenlijk de op winst gerichte en geïndustrialiseerde voedselconsumptie is voor de gezondheid. Ze gooien het hier dus wel op een andere boeg dan in Cowspiracy maar het komt op hetzelfde neer; go vegan. Het is weer lekker Amerikaans en veel is gewoon bullshit maar het heeft me wel aan het denken gezet. What the Health is te bekijken op Netflix.

Favo filmpje:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XUSGUsqlCEk[/embedyt]

Jelmer maakte een filmpje over Zuid-Tirolse wijn samen met Ted van @Ikweetniksvanwijn en je moet het zien. En ook lezen, dat kan hier.

Favo product:

gladde benen

Ik mocht van Braun de Silk-épil 7 testen! De zomer is nu hier (al lijkt het er niet echt op) dus we zeggen massaal vaarwel tegen onze wintervacht. Het liefst wil ik alles laseren maar dat is nogal duur, nog even sparen! ;) Ik ben al super blij dat door epileren je haartjes voor een lange tijd wegblijven. Ben je benieuwd wat ik vind van de Braun Silk-épil 7? Ik heb er een artikel over geschreven en die kun je hier lezen.

Favo snack:

cinnamon rolls

Oh mijn god jongens! Dit is een recept wat je echt moet proberen. Het is echt ontzettend makkelijk en binnen no time klaar. Dit is echt goddelijk. I promille. Dol enthousiast ben ik erover. Het recept voor snelle cinnamon rolls van croissantdeeg vind je hier.

Favo diner:

Romige citroenrisotto

En mocht je nog geen inspiratie hebben voor vanavond, probeer dan dit recept! Risotto met citroen en mascarpone. Een frisse maar oh zo romige risotto. Heerlijk!

Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *