Friday Favorites

#76 Friday Favorites

Heerlijk (en goedkoop) shoppen bij AliExpress, een film over Anorexia, nieuwe smaken hummus én mijn nieuwe super mooie haarband. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week, lees gauw verder!

Favo bestelling:

Ik houd ontzettend veel van AliExpress en koop er bijna wel wekelijks iets. Deze week kwamen deze make up kwasten en beautyblender binnen. Beide was ik al bekend mee en was ik erg tevreden over. Samen voor nog geen vijf euro geloof ik. Hoe chill is dat? Bovendien vergeet ik altijd wat ik heb besteld omdat het zo lang duurt met verzenden, dus voelt het elke keer weer als een cadeautje als er weer een Chinees pakketje in de brievenbus ligt. Love it!

Favo product:

Gisteren was ik op een erg leuk event van Albert Heijn, om kennis te maken met de nieuwe smaken hummus. Ik ben een ontzettende hummus fan en eet het meerdere malen per week. Heerlijk op brood, een pita of een wrap met bijvoorbeeld nog gegrilde groenten, cottage cheese en falafel. Ik vind alle vier de smaken heerlijk maar mijn favoriet is toch zeker weten die met avocado, YUM! Welke lijkt jou het lekkerst?

Favo cadeau:

View this post on Instagram

Forcing my cat to love me ❤️ #truelove

A post shared by Jenny Alvares (@jennyalvares) on

Afgelopen week was ik bij het giftsuite event van Friends of the Brands. Dit is kort gezegd een event waar bn’ers, bloggers en vloggers worden uitgenodigd en allemaal producten krijgen van merken om daar kennis mee te maken. Ik denk dat ik hier nog een blog over ga schrijven want ik heb erg leuke dingen gekregen. Sommige producten worden nog opgestuurd naar mijn huis dus daar wacht ik eerst even op! Ik heb onder andere deze vet mooie haarband gekregen van Atelier des Femmes in de kleuren geel en roze. Ik weet niet of je hem goed ziet op deze foto maar anders moet je ook maar even een kijkje nemen op hun Instagram. Ik ben er heel blij mee!

Favo Trailer:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=705yRfs6Dbs[/embedyt]

Deze week las ik dat er een film komt over Anorexia met Lily Collins in de hoofdrol. Ik vind het heel tof dat deze film is gemaakt en dat het ook nog eens in samenwerking is met Netflix. Het wordt waarschijnlijk een heftige film maar het is zeker nodig. Er zijn zóveel mensen die aan een eetstoornis lijden. Ik ben erg benieuwd en ga deze zeker kijken. To the Bone is vanaf 14 juli te streamen op Netflix

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

  1. Hi Jenny! Heb je het linkje ook naar de kwastenset van Aliexpres? Er staan er zoveel op! Ben benieuwd!

  2. Die haarbanden vind ik ook zo mooi! Toch maar een scoren dit jaar. En ben erg benieuwd naar de humus van de ah! Iedereen loves humus. O, nog een interessant weetje over de film. Lily collins schijnt zelf anorexia te hebben gehad, wat de rol wel moeilijker voor haar maakte. Ben zelf ook benieuwd naar de film. Heb ook deze eetstoornis gehad.

    1. Hi Naomi, ja mooi zijn ze he? Ik wil er ook heel graag nog meer! Ook erg leuk voor op vakantie. Wow en ik wist het niet van Lily Collings. Lijkt me dan inderdaad ook wel heftig/emotioneel. Fijn dat jij er vanaf bent zeg. Vreselijke ziekte :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *