Friday Favorites

#75 Friday Favorites

Sushi sandwiches van de AH to go, een veel te schattige foto van Mowgli, een droom vakantie in het vooruitzicht, mega korting bij Lonely Planet én te leuke brievenbuspost. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week, lees gauw verder!

Favo foto:

View this post on Instagram

🐱🐰✨💕

A post shared by Jenny Alvares (@jennyalvares) on

Eigenlijk geen woorden voor nodig, toch?

Favo post:

Vorige week liet ik mijn volle concealer van M.A.C. vallen en hij brak in stukjes op de grond. Helemaal niet meer te redden want overal lag glas. Dit had ik op mijn Instagram story geplaatst en een week later kreeg ik een nieuwe concealer in de bus. Dat vind ik nou echt leuke post <3

Favo aankoop #1:

Tot en met zondag is er een grote sale bij Lonely Planet. Alle ebooks en boeken zijn nu te koop met 45% korting. Dat is echt mega veel korting. Ik heb gisteravond drie Lonely Planet gidsen gekocht. Een Lonely Planet voor Bali (want die hadden we nog niet), één voor Western USA (want Jelmer gaat in September met een vriend een roadtroap doen daar) en… één voor MEXICO!

Favo aankoop #2:

Ja, wij gaan naar Mexico. Deze week hebben wij een vlucht naar Mexico-stad geboekt. AH! Ik wil al zó lang naar Mexico om  Day of the Dead (je kunt hier meer lezen over deze feestdag) mee te maken en nu gaan we ook precies deze periode. Dit wordt echt mijn droomvakantie. Ik wil dit al zó lang. Ik ben ontzettend benieuwd en ben nu al aan het aftellen.

Favo serie:

Wie van jullie heeft seizoen 5 al helemaal afgekeken? Ik ben nu bij aflevering 8. Ik vind het eerlijk gezegd nog niet heel spannend maar het is zo heerlijk om deze serie weer te zien!

Favo ontdekking:

Vorig weekend kwam ik dit tegen in de AH to Go op het station. Het is een soort sushi sandwich en ze zijn te krijgen met verschillende vullingen. Ik at dit in Tokyo dagelijks en vind het zo lekker. Echt een Tokyo herinnering. Heb jij hem al gespot/geprobeerd?

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *