Friday Favorites

#74 Friday Favorites

Vegan Junk Food Bar

Vegan junk food in Amsterdam, een food festival in Utrecht, een broek van mijn favo broek merk en het recept voor de lekkerste kwarkbollen. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week, lees gauw verder!

Favo diner:

Vegan Junk Food Bar Vegan Junk Food Bar

Woensdagavond ging ik met mijn lieve collega Denise eindelijk naar de Vegan Junk Food Bar. Deze dinner date stond al tijden op de planning en we waren zo benieuwd naar deze tent. Alles was super lekker en ik had geen eens door dat ik “nep”  vlees aan het eten was. Het smaakt zo echt!

Favo event:

TREK Festival

Over burgers gesproken.. Ik heb nogal wat burgers op deze week ;) Ik ging met Jelmer en Europcar naar festival TREK en ik raad het jou ook aan. Benieuwd wat we allemaal hebben gegeten? Je leest en ziet het hier!

Favo broek:

Vorige week kreeg ik deze broek van Replay. Het is de nieuwe Replay Touch broek. Ik ben onwijs fan van Replay en was dan ook mega blij dat ik een broek mocht komen uitkiezen. De broeken zitten altijd zo comfortabel. Helaas is hij net iets te groot maar precies dit model + kleur hadden ze niet meer in deze maat. Ik zal hem dus moeten innemen!

Favo recept:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kFaGIbMksW8[/embedyt]

Ja, de hemelse kwarkbollen waren weer een grote hit! Deze week deelde ik hem met jou op mijn Facebook pagina en mijn Instagram. De video werd massaal gedeeld, geliked en opgeslagen. Super leuk om te zien! Ik vind het écht heel leuk om te doen en dit motiveert me enorm.

Favo winactie:

Indonesische rendang

Psssst.. Doe je trouwens al mee met de toffe winactie in samenwerking met Smaakt? Lees het gauw hier!

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *