Friday Favorites

#73 Friday Favorites

Een festival waar ik nu al naar uitkijk, aardbeienplantjes op ons balkon, lekkere gin tonics in het zonnetje en te mooi servies waar ik meer van zoek! Mijn favorieten van afgelopen week, lees gauw verder!

Favo vooruitzicht:

Ik ga dit jaar voor het eerst naar een aantal festivals samen met mijn zusje! Waaronder één in Berlijn, zo awesome! We gaan naar Lollapalooza en ik heb er nu al zin in. The XX staat tussen de line up en deze heb ik al eens gezien op Lowlands en vond ik zó leuk!

Favo shop:

Jullie hebben het vast en zeker al voorbij zien komen maar Jelmer en ik maken langzamer hand van ons huis een urban jungle. Mede mogelijk gemaakt door plantje.nl! Echt een fijne webshop met onwijs veel leuke planten. We hebben nu in totaal 11 kamerplanten. Ik ben van plan om binnenkort een kijkje in ons eigen huis te geven en dan laat ik jullie meer zien!

Favo drankje:

Deze gin tonic dronk ik vorig weekend tijdens mijn veel te leuke weekend in Breda. Het is een gin tonic met rabarber en framboos. Yum! Meer lezen over mijn weekend? Dat kan hier!

Favo ontbijtjes:

Jelmer en ik hebben aardbeienplantjes staan op ons balkon en dat vind ik dus helemaal geweldig! We hebben nu al een aantal keer ontbeten met onze eigen aardbeien. Hoe leuk is dat?! Ik word er oprecht heel blij van.

Favo servies:

Ik heb deze twee kommetjes gescoord bij de Sissy-boy en ik vind ze zo ongelofelijk mooi. Het liefst kocht ik er nog 10 meer maar daar zou mijn portemonnee niet al te blij van worden. Bij Sissy-boy vind ik ze best prijzig en eigenlijk ben ik op zoek naar dit soort servies maar dan iets goedkoper. Iemand tips?!

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

  1. Dat servies vind ik ook zo mooi! Bij toeval vond ik het (het lijkt er in ieder geval heel veel op) in Hong Kong bij een restaurant dat wel wilde verkopen. Dus ik ging tien kg zwaarder naar huis en voor een prijs die je portemonnee wel leuk vindt. Dus mocht je ooit daarheen gaan, kan ik je de plek wel geven.

  2. Ahhh, ik hou ook zo erg van plantjes. Sinds kort ook weer een aardbeienplantje, hoop dat ik er ook snel van kan eten. Word daar oprecht zo gelukkig van :P Super leuk dat jullie naar Berlijn gaan! Wil ik ook graag weer eens heen. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *