Friday Favorites

#72 Friday Favorites

spaghetteria

Een kookvideo voor de lekkerste poke bowl, een favoriete hotspot in Amsterdam, nieuwe laarsjes van de Sacha én mijn nieuwe buddy in de keuken. Benieuwd geworden?

Favo schoenen:

Sacha

Ik was toe aan nieuwe schoenen. Eentje die ik ook eventueel zou kunnen dragen in de zomer. Ik heb deze enkellaarsjes gescoord bij de Sacha. Cut out boots stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje omdat ik ze zo vet vind staan. Ze kunnen overigens ook gedragen worden mét sokken. Love it!

Favo keuken apparatuur:

Ik heb al twee jaar een keukenmachine van Magimix, waar ik ontzettend blij mee ben. Onlangs heeft Jelmer de nieuwste versie gekregen: een kokende keukenmachine. Dit is dus écht een keukenmachine waarin je kunt koken. Hij verwarmt tot wel 140 graden. Hoe awesome! Ik heb er direct risotto in gemaakt en ben benieuwd wat ik er nog meer mee kan maken!

Favo filmpje:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0ftlwxLH1H8[/embedyt]

Ik ben on fire met mijn kookvideo’s! Ik vind het zó leuk om deze te maken. Gisteren heb ik dit filmpje met jullie gedeeld. Het recept voor een poke bowl, zo lekker! Hebben jullie nog leuke ideeën voor video’s? Laat het me vooral weten!

Favo publicatie:

Jelmer staat in de Mens Health! AAH! Ik ben zó trots! Allemaal naar de winkel!

Favo tent: spaghetteria

Ik ga niet heel vaak uit eten in Amsterdam maar wel zo af en toe. Eigenlijk best wel vaak naar Spaghetteria, zo ook gisteravond. Het is er altijd gezellig, de pasta’s zijn iedere keer goed, de wijn is lekker en de scroppinos zijn er to die for. Ik nam zojuist een kijkje op hun website en daar staat ook informatie over waar hun producten vandaan komen. Vind ik erg interessant en daar word ik erg blij van. Nu ben ik nóg enthousiaster geworden over Spaghetteria.

Heb jij er al eens gegeten?
Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments Add New Comment

  1. Zo leuk allemaal! Toch wel benieuwd, merk je iets van het leeftijdsverschil tussen jou en jelmer? En hoe is jet om samen bij pbp te werken?

    1. Hi Daphne, eigenlijk merk ik niks van het leeftijdsverschil. Soms vergeet ik dat hij al 31 is ;)

      En we werken inderdaad beide voor Changing Life, het moederbedrijf van Personal Body Plan. We werken op een andere afdeling dus niet in hetzelfde team. Ik ervaar het werken bij hetzelfde bedrijf juist als iets heel fijn want daardoor begrijpen we elkaar nóg meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *