Friday Favorites

#71 Friday Favorites

Een kookvideo van mac and cheese met truffel, nieuwe producten van HAK, een hele leuke unicorn vlog én het recept voor dit kommetje roze! Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Favo kookvideo:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=R8ty3j7yEH8[/embedyt]

Mijn eigen video! Ik wilde al héél lang zulke kookvideo’s gaan maken en ik ben er dan nu eindelijk aan begonnen. Dit is het recept voor hét ultieme comfortfood, namelijk mac and cheese met truffel. Ik heb het recept ook uitgetypt en deze kun je hier vinden. Ga jij hem ook maken?

Favo nieuws:

Vanaf maandag kun je in de koeling van de Jumbo drie nieuwe producten van HAK vinden en dat vind ik heel awesome. Dit is niet gesponsored, ik ben gewoon heel enthousiast! Zwarte bonenworst, Hollandse bonen burger en pittige linzen burger. Geheel plantaardig dus, I like! Ik ben zó benieuwd naar hoe deze smaken.

Favo vlog:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mK7bsqg_5UM[/embedyt]

Sindskort volg ik Viora op Instagram. Viora vecht sinds januari 2016 tegen de ziekte leukemie. Zo verschrikkelijk maar ook zo ontzettend inspirerend hoe Viora hiermee omgaat. Ik bewonder haar enorm. Gisteren heeft ze haar eerste vlog online gegooid en deze heb ik met veel plezier bekeken. Nu wil ik ook naar Ibiza ;)

Favo ontdekking:

shake shack

Ik zag op Instagram dat Shake Shack 16 mei een kookboek gaat lanceren. Hoe AWESOME! Ik houd echt van Shake Shack en in dit boek staan 70 recepten en meer dan 200 foto’s. Jep, pretty excited. Hoop dat deze straks ook in Nederland te krijgen is.

Favo snack:

Gisteravond maakte ik deze bowl of happiness. Ik deed lekker veel bevroren frambozen in de keukenmachine en deed daar nog een stevige kwark en wat zoetstof bij. Maak hem nog af met wat toppings en klaar is kees. Zó lekker! Perfect voor de zomer straks:)

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *