Friday Favorites

#70 Friday Favorites

Een publicatie in de Glamour, een nieuwe serie, heerlijke food post én mijn favo aankoop van de week. Benieuwd geworden? Lees dan gauw meer over mijn favorites van de week!

Favo publicatie:

Jaaa ik sta in het mei nummer van Glamour! Het magazine ligt nu in de winkels en ik zou het heel leuk vinden als je hem ook leest. Ik praat over waarom ik klaar ben met het über gezonde (wat eigenlijk niet meer gezond is) leven en dat ik daarom de switch van Healthyfans naar Jenny Alvares heb gemaakt.

Favo recept:

pita met falafel

Oh jongens, dit is zo lekker! Ook als je geen vegetariër bent (want dat ben ik ook niet) vind je dit hoe dan ook lekker. Heerlijke pita’s met falafel, hummus en tzatziki. YUM! Het recept vind je hier.

Favo serie:

 

Nadat ik de laatste aflevering van ’13 Reasons why’ had gekeken, vroeg ik jullie direct voor tips. Ik wilde meteen beginnen aan een nieuwe serie. Ik vind het zo heerlijk om series te binge-watchen! Hebben jullie dat ook? De serie ‘Girlboss‘ was mij het meest aangeraden en ik ben nu al bij aflevering 11. AAH! Ik dacht eerst dat ik het niet zo leuk zou vinden want ik vind het woordje “Girlboss” eigenlijk gewoon heel stom maar gelukkig heb ik het een kans gegeven want het is geweldig. Love it!

Favo foodpost:

Van de week kreeg ik een erg leuk pakketje omdat mymuesli nu tien jaar bestaat! Dat zijn heel wat jaren en dat vieren ze met een nieuwe smaak: Golden Granola. In honing gebakken haver, knapperige frambozen, zoete bosbessen en als bijzondere twist: Caramel-Zeezout-Crispies. Deze smaak is door mij goedgekeurd hoor! Via deze link krijg je de nieuwe smaak gratis bij je bestelling.

Favo aankoop:

Jelmer en ik gaan aankomend weekend verhuizen naar ons nieuwe huisje (JAJA, we gaan samenwonen!) en daar moeten natuurlijk nieuwe aankopen voor worden gedaan. We hebben nog niet alles maar gelukkig wel het meeste. Ik had mezelf eigenlijk een ovalen braadpan van Le Creuset beloofd als ik weer mijn eigen huisje zou hebben maar gezien deze best prijzig zijn (zo rond de €300), wacht ik daar toch even mee. Wel heb ik, en daar ben ik ook heel excited over, een peper en zout setje besteld bij Villa Madelief. Ik vind alles van Nicolas Vahe eigenlijk heel mooi. Neem eens een kijkje op hun Instagram. Prachtig, nietwaar?

Favo feestje:

Mark, beter bekend als Maduk, gaf vrijdag een feestje in de Melkweg. Mark leerde ik kennen tijdens mijn middelbare school tijd en hij was toen al druk bezig met muziek. Tegenwoordig staat hij bekend als één van de grootste drum ’n bass dj’s en producers. Ik vind het zo ontzettend tof en leuk voor hem! Ik heb echt een top avond gehad afgelopen vrijdag. Thanks Mark & friends!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Gefeliciteerd! Ik (wij) ;) hebben vorig jaar n le creuset pan gekocht in een van de seizoenskleuren op de le creuset website zelf. Toen was ie maar 100 pond (in Engeland) ipv 250 ofzo! Tenzij je perse oranje wilt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *