Friday Favorites

#7 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere sushi bij Vijfnulvijf en een super leuke NTC training! Kijk je mee?

Favoriete Maaltijd:

IMG_5281

Yes, deze maaltijd die Nigel heeft gemaakt bij DoorMeal was echt f*cking lekker. Niet normaal. Als deze maaltijd volgende week of die erna op het menu staat: bestellen! You won’t regret it.

Favoriete maaltijd buiten de deur:

IMG_1591

Dinsdag hebben Nigel en ik bij vijfnulvijf gegeten. De review hiervan komt snel online! Wat hebben wij zitten smullen. Ik kan je alvast zeggen dat je van de review gaat watertanden!

Favo event:

IMG_3623

Jullie zagen het al voorbij komen op mijn Instagram. Gisteren was ik aanwezig bij de NTC work-out die werd gehouden in de Vondelgym. Een heerlijke workout onder het genot van de nieuwe mixtape van Yellow Claw! Was echt heel erg leuk, vooral om iedereen weer te zien ook!

Favo foto van Mowgli:IMG_1481

Geen uitleg nodig right?

Favoriete baksel:

Pumpkin Spice Cake

Het recept van deze heerlijke cake vinden jullie overmorgen (zondag) op mijn blog! Een hint: hij gaat goed samen met mijn homemade Pumpkin Spice Latte ;)

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

  1. Ik krijg gewoon nu al zin in avondeten als ik al deze foto’s zie van dit lekkers, haha, erg handig in de ochtend.

  2. Ben benieuwd naar het recept van de cake die ziet er zo lekker uit! En wauw al die recepten van door meal worden steeds beter! Ik krijg er weer honger van..

    1. Ja pffff, koud he? Verwarming staat weer aan thuis en de wollen sokken en winterjassen worden weer uit de kast getrokken. Blegghh :(
      En de drang om te bakken deel ik met je mee! Dus er zullen wel meer van dit soort recepten verschijnen op Healthyfans.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *