Friday Favorites

#69 Friday Favorites

Wijn drinken met goed uitzicht, de lekkerste zwarte bonen burger en tot de ontdekking komen dat dé hoofdrolspeelster van 13 reasons why mij volgt op Instagram. Lees gauw meer over mijn favorites van de week.

Favo ontdekking:

Gisteren kreeg ik van een lieve volger een berichtje of ik 13 reasons why ook kijk want dé hoofdrolspeelster Katherine Langford volgt mij. Ik ging meteen kijken op haar Instagram en jaaaa hoor. Zij volgt mij gewoon! Zo bizar, maar ook heel cool! Ik heb de serie nog niet afgekeken, ben nu bij aflevering 7. Het is zo spannend!

Favo post:

Deze hoodie kreeg ik zomaar van Adidas. Omdat het morgen Earth Day is. Vet lief én ontzettend leuk. Deze hoodie komt uit de Zero Dye collectie en dat vind ik een hele toffe collectie want hiervoor is géén verf gebruikt en daardoor erg veel water bespaard. De collectie kun je hier bekijken!

Favo product:

Vegan Protein Shake

Ik heb de nieuwe Vegan Protein Shake van Body & Fit getest en mocht je willen weten wat ik er van vind kun je het hier lezen. Ook heb ik er een eiwitrijke acai bowl meegemaakt, yum! Het recept daarvan kun je hier vinden.

Favo diner:

Deze week maakte Jelmer niet één maar twee keer een hele lekkere burger voor mij. Niet zomaar een burger maar een vega burger, gemaakt van zwarte bonen. De burger was echt heel goed gelukt en hij zal het recept binnenkort met jullie delen op zijn website.

Favo recept:

Ook kwam ik via pinterest op dit recept en ik was er zo nieuwsgierig naar dat het die avond gelijk op tafel stond. Het is écht een goed en lekker recept en ook niet zo moeilijk om te maken. Vega lasagne met spinazie én champignons. Dit receptje sla ik zeker op en komt nog eens op tafel.

Favo uitzicht:

Het W hotel kende ik natuurlijk wel maar ik ben er in Amsterdam nog nooit wezen kijken of wat gaan drinken. Dat deed ik vorig weekend wel en dit is het uitzicht. Tof he?! Amsterdam is zo fijn.. fijn om terug te zijn!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Leuke post! Ik vroeg me trouwens het volgende af: ik gebruik sinds kort eiwitpoeder van Body&Fit en heb dus ook zo’n scoop erbij gekregen. Maar hoe gebruik je deze op de juiste manier? Is een afgestreken scoop 28 gram?

    1. Thanks Anniek! Welke eiwitpoeder van de Body & Fit gebruik je? Het verschilt namelijk per merk/soort. Het staat het er trouwens meestal ook wel bij hoeveel gram één (afgestreken inderdaad) scoop bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *