Friday Favorites

#68 Friday Favorites

De week is voorbij gevlogen! Het is weer tijd voor een nieuwe Friday Favorites met o.a. een nieuwe serie, yummy DoorMeal, de nieuwe vegan lijn van Body & Fit en een nieuw vega recept! Lees je mee?

Favo nieuwe serie:

Gisteren keek ik drie afleveringen van de serie: 13 reasons why. Ik ben meteen verslaafd en wil doorkijken. Dat ga ik ook zeker doen vanavond/dit weekend! Kijk jij deze serie ook en wat vind je er van?

Favo product:

Ik mocht van Body & Fit de nieuwe vegan lijn met onder andere de Vegan Protein Shake proberen. Ik drink eigenlijk bijna nooit shakes meer maar gebruik het nog wel veel in baksels. Toch wilde ik hem graag testen want was wel erg benieuwd naar een vegan variant. Ik vond hem héél lekker. Ik schrijf er dit weekend een review over!

Favo Maaltijd:

Het fijne van weer terug zijn in Amsterdam, is dat ik ook weer kan genieten van DoorMeal! Deze Too Much Crisp To Temp was weer heerlijk <3

Favo verrassing:

Ik had gisteren een ongelofelijke kut dag en op deze dagen realiseer ik me weer wat voor lieve vriendinnen ik heb die altijd voor me klaar staan. Deze survival kit is toch te lief? ?

Favo haar:

Ik ben van de week weer langs Rob Peetoom geweest om mijn haar een complete make over te geven. Ik was alweer maanden niet naar de kapper geweest en het had wel weer een knipbeurt nodig. Bovendien wilde ik er ook weer wat nieuws mee doen dus ging er ook nog een likje verf doorheen. Wat vinden jullie?

Favo vega recept:

Labinese wrap met hummus en falafel

Ik heb ook weer in de keuken gestaan om deze vega wrap met hummus en falafel te maken! Het recept staat inmiddels al online en kun je hier vinden. Ik mis het koken ontzettend en vond het echt weer leuk om een recept online te gooien. Er zullen er binnenkort dus zeker meer verschijnen op jennyalvares.com.

Fijn weekend! Gaan jullie nog wat doen met Pasen?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook, Snapchat & Instagram

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *