Friday Favorites

#67 Friday Favorites

Malaga

Seoul Tips

Ontbijten met sushi, lunchen met Shake Shack, de kersenbloesem in Tokyo en een winactie met één van mijn favoriete sieraden merken. Lees je weer gezellig mee met mijn favorieten van deze week?

Favo ontbijt:

In Tokyo aten we de lekkerste sushi ooit als ontbijt bij de Tsukiji market. De vismarkt van Tsukiji is de grootste vishandel ter wereld en het wordt aangeraden om vroeg te gaan. Je kunt hier echt dé lekkerste sushi en sashimi eten. Alles is zó vers, de tonijn smelt echt op je tong. Het was zo ongelofelijk lekker!

Favo lente momentje:

Ik hoorde van iedereen dat we het juiste moment hadden uitgekozen om naar Japan te gaan. Eind maart/ begin april is Japan namelijk prachtig, de kersenbloesem vindt dan plaats. Overal zie je prachtige bomen met witte en roze bloesem. Het was echt geweldig om te zien, vooral omdat de Japanners dit moment ook erg serieus namen. Alle parken waren zo druk met mensen die foto’s aan het maken waren of met elkaar gingen picknicken onder de bloesem. Erg leuk om te zien en dus zeker een aanrader om rond deze tijd te gaan.

Favo lunch:

Tokyo Diary

In Tokyo hebben ze dus ook een aantal Shake Shacks! Daar was ik dus erg happy mee. De eerste keer dat ik Shake Shack had geprobeerd was vorig jaar in New York en dat was ook gelijk de laatste keer. Ik moest hier dus wel even langs. Zo lekker! En dat brengt me gelijk naar een volgende favorites van de week.

Favo workout:

Een van de reden dat het weer fijn is om terug te zijn, is dat ik weer kan trainen in de Changing Life Hub. Op vakantie loop ik veel meer dan normaal, maar eet ik ook meer dan normaal. Het is dan toch weer fijn om weer lekker te kunnen sporten in Amsterdam en natuurlijk om weer zelf te kunnen koken.

Favo winactie:

at aloha

In samenwerking met At Aloha, deed ik een super leuke winactie op mijn Instagram! Dat vond ik heel leuk want At Aloha is één van mijn favoriete sieraden merken. Ik mocht een sieraad weggeven aan een van mijn volgers en zijn of haar vriend(in). Ik heb zojuist de winnaar bekend gemaakt onderaan de post.

Heb jij trouwens nog leuke plannen voor het weekend? Ik heb begrepen dat het aankomende zondag super mooi weer wordt. Yay! Fijn weekend!

 

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *