Friday Favorites

#65 Friday Favorites

barcelona

barcelona

Ham eten in het Spaanse zonnetje, mijn allerbeste Barcelona tips, een vegan protein shake, lekker vliegtuig eten én een bezoekje aan Khao San Road. Lees je mee?

Favo momentje in Barcelona:

barcelona

In de ochtend naar de markt om lekker vers brood en goede ham te halen en deze buiten in het zonnetje op te eten. Toch wel mijn favoriete momentje in Barcelona <3

Favo Artikel #1:

Barcelona tips

Ik houd écht van tapas! Je kunt me ervoor wakker maken. Love it! We hebben dan ook heerlijk gegeten afgelopen weekend. En natuurlijk ben ik meteen voor je aan de slag gegaan! Ik heb mijn allerbeste Barcelona tips én hotspots voor je op een rijtje gezet. Deze kun je hier vinden! Oh en vergeet ook niet het artikel van Jelmer te lezen over Barcelona ;) Ga je toevallig gauw op citytrip naar Barcelona?

Favo vliegtuig eten:

vliegtuig

Na onze paar dagen in Barcelona vlogen we door naar Bangkok, via Londen. In het vliegtuig kreeg ik honger en bestelde ik deze couscous salade van Marc & Spencer. Ik vond het zó lekker en vroeg me af waarom vliegtuig eten normaal gesproken altijd zo vies/smaakloos is. Ik zocht het op en belandde op deze pagina. Aha, daarom dus! Ik heb echt tien keer liever zo’n salade als deze of een DoorMeal die ik meeneem vanuit Amsterdam.

Favo Artikel #2:

Barcelona Tips

Ook heb ik eindelijk een artikel geschreven over alleen reizen. Bangkok was mijn eerste bestemming toen ik alleen op avontuur ging. Ik kreeg zoveel vraag naar tips over alleen reizen en dit was dan wel een mooie bestemming om het artikel dan eindelijk te schrijven! Je kunt hem hier lezen.

Favo Body & Fit product:

body & fit

Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd dus eigenlijk kan ik nog niet zeggen dat dit een favorietje is máár ik vind het wel heel tof van Body & Fit dat ze een vegan protein shake op de markt hebben gebracht. Als ik weer in Amsterdam ben, ga ik deze zeker even testen. To be continued!

Favo Katten Foto:

Ik kreeg deze foto doorgestuurd van het thuisfront. Voor als je het nog niet wist, dit is één van mijn katten genaamd Mowgli. Ik moest denken aan deze quote en vond hem zelf erg geinig. Volg je me trouwens al op twitter?

Favo moment in Bangkok:

Van alle keren (dat zijn er veel) dat ik in Bangkok ben geweest, verbleef ik áltijd rondom Khao San Road. Deze keer hebben we ons verblijf in Bangkok express aan de andere kant van de stad geboekt, zodat we meer van Bangkok zouden zien. Toch konden we het niet laten om de tuk tuk in te stappen en even een kijkje te nemen en herinneringen op te halen. Pad Thaitje en spring rolls gescoord, paar Changs gedronken, massage genomen en nog even een bikini gekocht. Die was ik namelijk vergeten in te pakken.. Je kan ook alles kopen in deze straat. Love it!

Favo nieuwe rubriek:

Jenny's Diary 1

Oja en heb je mijn nieuwe rubriek al gezien? Het is eigenlijk een oude rubriek in een nieuw jasje gestoken. Ik schreef voorheen iedere week een photo diary die ik met jullie deelde. De laatste was alweer van meer dan een jaar geleden, oeps.. Maar it’s back! Heb je hem al gelezen? Je vindt hem hier!

Wat zijn jouw friday favorites?
Alvast fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Heb je ook ergens tip voor Bangkok (en de rest van Thailand?). Heerlijk om altijd al je verhalen te lezen :)

    1. Ah leuk om te horen! Nee, heb helaas nog geen artikelen op mijn website met Bangkok of Thailand tips. Ik ga er wel een over Bangkok schrijven:) Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *