Friday Favorites

#64 Friday Favorites

Weekendje Antwerpen (gekregen van Jelmer!), het beste Coca-Cola nieuws, heerlijke pasta én natuurlijk een heel fijn vooruitzicht want morgen ga ik op vakantie! Lees je mee?

Favo Vooruitzicht:
booking

Jaaa morgen ga ik op vakantie! Barcelona – Bangkok – Seoul – Tokyo. Dat wordt de trip! Ik heb er zo onwijs veel zin in. Via Booking.com zijn we tot hele toffe accomodaties gekomen. Dit is het hotel loft waar we slapen in Seoul, mooi he? Ik verklap nog niet waar we nog meer gaan slapen maar ik zal voor alle vier de locaties een artikel schrijven vol met tips en de leukste hotspots. Daar kan ik nu al naar uitkijken.

Favo Cadeau:

Met de Thalys, eerste klas, naar Antwerpen. Gekregen van Jelmer op valentijnsdag <3 Wat een luxe! We kregen er zelfs een lunch bij (met wijn!) die zeker niet verkeerd was. Hoe ga ik nu ooit weer tweede klas willen reizen?

Favo Lunch:

Mocht je ooit naar Antwerpen gaan, ga dan zeker langs dit zaakje: Pasta Hippo Vino. We hebben hier zo lekker gegeten. Ik ging voor de zwarte tagliatelle met huisgemaakte pesto, carpaccio van rundsvlees, pijnboompitten en parmezaanschilfers. Dikke tip!

Favo Nieuws:
vanilla

Ik stond te stuiteren van dit nieuws. Deze twee nieuwe smaken zijn nu verkrijgbaar in de Albert Heijn. Hoe awesome is dit dan?!

Favo Activiteit:

Natuurlijk heb ik woensdag ook gestemd, op de Partij voor de dieren! Waar heb jij op gestemd?

Favo Ontbijt:
nooch

Jep, je leest het goed: dit was mijn ontbijt dinsdag ;) Alvast even inkomen voor Tokyo straks! Deze Pecking Duck Ramen is trouwens echt een aanrader. Sowieso dit tentje trouwens: Nooch in de negen straatjes. Ze hebben hier ook gefrituurde sushi, i love it!

Favo Drankje:
starbucks

Een vriendinnetje van mij werkt op het kantoor van de Starbucks en vertelde me dat er, naast de Tall, Venti en Grande, ook een Short bestaat. Dat móést ik natuurlijk even uitproberen en ja hoor: zie hier de short cappuccino.

Mochten jullie nog tips hebben voor Barcelona, Bangkok, Seoul en Tokyo hoor ik dat trouwens heel graag.
Alvast fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Jaaaa die coca cola!! Ik was er gisteren en zag het! Whoeeeh. Vanilla my fave! Een hele fijne vakantie meis! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *