Friday Favorites

#63 Friday Favorites

Yayyy het is weer weekend en ik stap zo de trein in naar.. Antwerpen! Maar eerst nog even langs al mijn favorieten van deze week. Lees je mee?

Favo Ontbijt + Recept:
acai bowl

Ik heb éíndelijk bevroren acai gevonden en ik ben er zó blij mee. Mijn eigen acaí bowl thuis maken! Ik dook gelijk de keuken in en heb het recept voor je uitgetypt. Je kunt het hier lezen!

Favo Activiteit:

Anna Nooshin zocht maandag een model voor haar visagie opleiding en daar zeg ik geen nee tegen. Ik houd van make-up en zo kon ik ook nog wat van de les opsteken. Het was echt super leerzaam en leuk. Anna moest me opmaken als een Parisienne en dit was het resultaat.

Favo Activiteit #2:
Vorig weekend ging ik met een van mijn beste vriendinnetjes, Roos, naar de film Fifty Shades Darker. Met Roos heb ik het eerste deel ook gezien. Ik had er geen verwachtingen bij maar ik vond het écht een leuke film en ben benieuwd naar het volgende deel. Heb jij hem al gezien?

Favo Foodpost:

Deze keer geen foodpost voor mezelf maar voor mijn twee harige vriendjes! Ik was heel benieuwd wat ze er van zouden vinden. Toen ik thuis kwam heb ik het ze meteen gevoerd. Jacky is een langzame eter maar zijn bakje was echt binnen notime op. Vind ik leuk, thanks Lily’s Kitchen!

Favo Dessert:

Kennen jullie de Japanse Fluffy Cheesecake al? Die zó fluffy is dat hij heen en weer beweegt. Het is echt awesome en bovendien ook lichter dan andere cheesecakes. Ik vind hem echt heel lekker. Eind deze maand zitten Jelmer en ik in Japan dus daar gaan we deze taart weer eten. Mocht je hem nou ook willen proberen? De taart is heel makkelijk zelf te maken. Jelmer heeft het recept voor je op zijn website geplaatst.

Favorite Foto:

Ik kwam deze oude foto weer tegen, een jaar terug. Hoe awesome dat ik deze foto wilde maken en Mowgli net zijn toch uitstak?

Favo Event:

Vorige week had ik een vrijdagochtend borrel waar Heineken iets nieuws zou lanceren. Ik was vet benieuwd maar toen ik er eenmaal was snapte ik waarom het een vrijdagochtend borrel was. Heineken lanceerde namelijk de Heineken 0.0. Ik had nooit eerder een biertje zonder alcohol op maar dit smaakte erg goed. Net een écht biertje!

Over biertjes gesproken.. Jel en ik stappen straks de trein dus in naar Antwerpen. Ik had een weekend Antwerpen gekregen voor Valentijn, zo lief! De laatste keer dat ik in Antwerpen was, is alweer jaren geleden. Tips zijn dus heel welkom!
Alvast fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. kouzi; echt de beste sushi! (ze zijn ook keer 2e op wk sushi in japan geworden)
    ook leuk daar; gewoon wijntje doen aan de bar met paar sushi hapjes!
    eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *