Friday Favorites

#62 Friday Favorites

Adidas Ultra Boost

Nieuwe schoenen, naar de Harry Potter expo, een fotoshoot voor een tijdschrift én een verslaving voor acaí. Goed, tijd voor een nieuwe Friday Favorites! Lees je mee?

Favo Activiteit:

Nerd mode on haha ;) De kaartjes hadden mijn collega en ik al maanden terug gekocht en we keken er zo naar uit. Eindelijk naar een Harry Potter Expo! Ik vond het echt awesome om al die kostuums, voorwerpen en dergelijke uit de films te zien. Ik moet (ja, moet!) nu echt naar de studio in Londen. Wie gaat er met me mee?

Favo Fotoshoot:

Ja, je vindt me straks weer terug in een blad. Kan nog niet zeggen voor welk blad maar ik vind het onwijs tof dat ik in dit blad mag staan. To be continued!

Favo Diner:

Jelmer en ik hebben iets leuks bedacht en ik hoop dat we dit doorzetten. Van alle landen trekken we telkens één land en uit die keuken gaan we dan koken. Vorige keer trokken we Tunesië en maakten we (of eigenlijk Jelmer) Shak Shuka. We wilden het gelijk weten voor de volgende keer dus we trokken er nog een en dat werd: San Marino. Één van de kleinste landen ter wereld! Kende jij het? We weten nog niet wat we gaan maken. Het heeft veel Italiaanse invoeden, gezien Italië eromheen ligt. Waarschijnlijk iets met pasta maar mocht je tips hebben ;)

Favo Cadeau:

Adidas Ultra Boost

Jaaaa, van de week had ik een meeting met Adidas en kreeg ik de nieuwe Ultra Boost cadeau. Hoe awesome zijn deze? Kunnen mijn “oude” Ultra Boost thuis staan en deze nieuwe bij Jelmer. Chill!

Favorite Ontbijt:

Ik ben nog steeds op zoektocht naar bevroren acaí besjes maar tot die tijd eet ik ze gewoon bij dit tentje: Brazuca Coffee. Hier hebben ze een hele lekkere acai bowl en zoals je kunt zien is de portie ook niet verkeerd. Ik wil echt een vriezer vol acai. Love it!

Favo Artikel:

Nu we het toch hebben over ontbijtjes.. Ik heb een heleboel Bali artikelen geschreven en geüpdate. Je kunt ze hier terugvinden!

Wat zijn jouw Favorites van afgelopen week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

  1. De Harry Potter studio’s in Londen zijn echt geweldig!! Ik ben er een jaar of 2 geleden naartoe geweest en het is gewoon pure liefde. De hele dag. Dus zeker doen!

  2. Jahaaaa, San Marino is een favoriet! Als kind ging ik veel naar Italië en pakten we twee daagjes San Marino mee. Als je ervan houdt: gebraden konijn met venkel. Dat is redelijk typisch. Ze hebben daar ook veel zwaluwnestjes, die zijn goddelijk en maak ik zelf ook nog wel eens! Google maar, er zijn heel veel recepten van. Soep met bijvoorbeeld kikkererwten of bonen zijn voor hen ook niet raar. Verder wijkt het niet ver af van de Italiaanse keuken. Leuk idee, trouwens, om elke keer een typisch lokaal recept te maken. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *