Friday Favorites

#61 Friday Favorites

Food Tips Seminyak

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuwe Friday Favorites, deze keer weer vanuit ons koude kikkerlandje. Lees je mee?

Favo Ontbijt:

Ik hou van Acaí Bowls en deze van Nalu Bowls vind ik echt het allerlekkerst. Ik wil dit zo graag thuis kunnen maken! Weet iemand waar ik bevroren Acaí besjes kan kopen?

Favo Snack:

Deze donuts waren echt to die for! In Seminyak op Bali heb je de Dough Darlings met allemaal super lekkere donuts. Een donut met bacon stond echt al heel lang op mijn food bucketlist en ik heb hem eindelijk kunnen proeven hier! Zó lekker. Ze hadden trouwens ook een donut sandwich met pittige kip, die was ook intens lekker. Deze hotspot komt zeker weten op mijn lijstje voor Seminyak Food Tips.

Favo Artikel:

Gili Air

Jelmer heeft een Bali Guide geschreven en die moet je even lezen en opslaan voor als je naar Bali gaat.

Favorite Lifesafer:

Deze eiwitrepen van de Body & Fit zijn awesome! Vooral de smaak Chocolate Peanut (een andere dan op de foto staat afgebeeld). Deze repen heb ik meegenomen in mijn koffer naar Bali. In het buitenland is het soms lastig om eiwitrijk te eten en dan zijn deze repen dus ideaal. Bovendien kun je beter grijpen naar deze smart bars dan de snickers/mars in je mini bar op je hotel kamer ;)

Favo Boek:

The Story of the Mexican Fisher

Ik heb dit boek eindelijk uit, yes! Dit boek is zeker een aanrader en kun je veel uit leren. Tijdens het lezen van dit boek kwam ik ook dit verhaaltje tegen, het zet je aan het denken. Ben je benieuwd geworden naar dit boek? Ik maak je er graag blij mee en stuur mijn exemplaar met alle liefde (gratis) naar je op. Er zitten wel waterspetters in uit Brazilië, Panama én Indonesië ;) Maar je kunt hem nog prima lezen en daar gaat het om. Mocht je dit boek willen hebben? Laat dan een comment achter! Mochten er meerdere reacties zijn, zal ik hem verloten.

Wat zijn jouw Favorites van afgelopen week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

26 Comments Add New Comment

 1. Tof! Ik wil dat boek erg graag lezen! Ben momenteel heel hard bezig om mijn eigen business up and running te krijgen, naast fulltime werken. Hopelijk wordt dat laatste snel minder en dat eerste steeds groter, wie weet kan dit boek mij wel helpen :-)

 2. Misschien kan je een lijstje in het boek plakken met iedereen die het wil lezen, en als je het dan uit hebt stuur je het door naar de volgende, met een gezellig kaartje waardoor de Jen-fan-clan ook nog eens elkaar een beetje leert kennen! Lijkt mij wel leuk!

  Ik vind je favorietenposts zo fijn :) Ik word er altijd blij van om te lezen, en je motiveert me er ook steeds mee om zelf wat meer stil te staan bij de fijne dingen in mijn leven, om te bedenken waar ik blij mee of dankbaar voor ben.

  Dankjewel weer voor al deze fijne tips <3

  1. Hi Karlijn,

   Dat is hele een goede en leuke tip maar denk dat het veel leuker is als je zelf bepaalt aan wie je hem hierna weg doet. Ik ga je mailen en je ontvang het boek gauw thuis! En thanks voor je complimenten trouwens, doet me goed dat je deze posts leuk vindt om te lezen:)

 3. Leuk artikel! Krijg er wanderlust van❤. Ik zou t boekje graag van je overnemen. Heb de laatste tijd regelmatig het idee dat m’n leven aan me voorbij gaat zonder dat ik er grip op heb. Ik doe alles wat ik moet doen, maar zonder focus of doel of er echt plezier uit te halen. Nu ik dit typ klinkt het heftiger dan het is maar ik wil het leven gewoon weer vastgrijpen en controle hebben over m’n eigen geluk!

  1. Mink! Ik herken het en daarom is het belangrijk om wat vaker stil te staan, óók tijdens momenten. “Live in the moment” heb ik niet voor niets op m’n onderarm getatoeëerd. Het is voor mij ook een leerproces maar vergeleken met een aantal jaar terug lukt dit me nu veel beter.

  1. Hi Denise,

   Wat vervelend dat je kampt met een Burn out.. :(
   Ik hoor het echt steeds vaker.. Zo lastig om écht bij jezelf te blijven en niet over je grenzen heen te gaan. Dun lijntje.. Ik hoop dat je er gauw bovenop komt!

 4. Hi Jenny!

  Ik zou je boekje heel graag van je willen lenen. Toen ik je post las ben ik meteen wat gaan researchen en ben ik zoveel positieve verhaaltjes erover tegengekomen. Ik wil graag ontdekken welke nieuwe visies het mij kan geven! En uiteraard, daarna geef ik m door aan iemand anders, waarvan ik denk dat hij/zij er iets aan zal kunnen hebben!

  Hoe dan ook, ontzettend bedankt voor de tip :).

  Liefs,

  Sophie

  1. Wat goed om te horen dat dit je heeft aangespoort om nog meer positieve verhaaltjes te lezen. Helaas geef ik dit boek aan iemand anders weg maar écht, dit boek is zeker aan te raden. Dus hoop dat je hem van iemand kan lenen of natuurlijk zelf koopt oid. Geniet van je dag!

 5. Hoi Jenny,

  Het boek lijkt me heel interessant om te lezen en ik denk dat ik er zeker wat aan zal hebben bij mijn drukke bestaan als bijna dokter haha. Ik vind je blog trouwens echt super, ga zo door!

  1. Thanks Danique,

   Lief! En bijna dokter, goed! Nog even succes dan! (met de laatste loodjes?)
   Helaas is iemand anders de gelukkige van dit boek maar ik vind het altijd leuk om mijn lezers blij te maken dus er komt zeker weten gauw weer een leuke winactie aan.

 6. Lijkt me echt een mooi boek! Zou super zijn om een tweedehands Jenny geloot te krijgen, al snap ik dat je er maar eentje weg kan geven :). Had laatst ‘Emotional Intelligence’ (Daniel Coleman) van een vriendin geleend gekregen, ook echt een aanrader!

  1. Hi Ilse – Oeh thanks voor de tip. Die ga ik even opzoeken! Helaas is iemand anders nu de gelukkige van dit boek maar blijf me volgen want er komen altijd nieuwe tips/winacties/artikelen!

 7. Hi Jenny! Leuke blog! Ik zou het boek heeeeel graag willen meenemen op mijn wereldreis. Begin Februari mijn baan opgezegd om 14 maanden de backpack op te doen en te gaan reizen. Azie-Australie-Nieuw Zeeland-Japan.
  Vorige week het boek: The absolute magic of not giving a fuck gekocht om in mijn backpack te stoppen, nu ik 9-5 ga escapen is deze ook heel welkom !
  Beloof ik je dat ik hem daarna weer doorgeef aan een andere reiziger, kijken hoeveel kilometers we dit boek kunnen laten maken ! :-)

  Groetjes, Nadine

  1. Wauw wat ontzettend vet zeg! Wat een heerlijk vooruitzicht, nog 13 maanden reizen. Geweldige plekken ook, waar je allemaal naar toe gaat. Ik wens je heeeel veel plezier!

 8. Aahh superleukee blogg!
  Ik ga deze zomer naar Bali ❤
  Ik ga meteenn de baliguide bekijkenn hihi!
  Oeehh dat boeek zou ik graagg willenn lezenn !

  xxx Merel

 9. Hmm acai bowls! Ik heb gehoord dat ze bevroren acai verkopen bij de Ekoplaza en Jumbo (zelf nog niet geprobeerd).
  En wat een tof en inspirerend boek lijkt me dat! Ik zou het heel graag aan mijn vader geven, hij maakt lange dagen en ik heb al vaker gezegd dat hij wat meer van het leven moet genieten, want waar werk je anders zo hard voor? Ik ga het verhaal van Mexicaanse visser gelijk naar hem doorsturen, eyeopener!

 10. Aah zo fijn al je Bali tips, super blij mee! Ga die van Jelmer ook gelijk even bekijken! Ik ga in April naar Bali, zou super graag het boek van je willen lenen (of als je hem niet meer wilt hebben, krijgen! :-) ) Echt zo’n boek waar ik altijd naar kijk als ik hem zie liggen, maar om een of andere reden nooit heb gekocht.. I’t’s a sign! :-)

  1. Nikki! Thanks voor je berichtje. Helaas is iemand anders de gelukkige van dit boek maar ik vind het altijd leuk om mijn lezers blij te maken dus er komt zeker weten gauw weer een leuke winactie aan. En neem vooral ook een kijkje bij mijn tips over Bali. Zo’n leuk eiland, have fun alvast!

 11. Goedemorgen! Heerlijke favorites! Vooral die donut: *hartjesogen*
  Het boek lijkt me heel nuttig: ik wil ‘m graag hebben! Je verhaaltje over de visser hangt nog in m’n hoofd… fijne dag!

  1. Ja, het verhaal heeft ook echt lang in mijn hoofd gehangen en daarom wilde ik het graag delen. Ik heb iemand anders blij gemaakt met het boek maar zeker aan te raden om hem zelf te kopen/van iemand te lenen!

 12. Hoi Jenny,

  Dat boek lijkt mij super om te lezen. Ik lees je reisverhalen en andere blogpost altijd met veel plezier. Dit boek kan mij helpen om mijn levensstijl te veranderen waar ik al zo hard mee bezig ben:)!

  1. Hi Cyn, thanks! Leuk en goed om te horen dat je mijn reisverhalen en andere blogposts met plezier leest. Helaas kan ik niet iedereen het boek geven, al had ik dat wel graag gewild. Hoe wil je je levensstijl eigenlijk veranderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *