Friday Favorites

#60 Friday Favorites

Kookcursus Bali

Monkey Forest

Vrijdag, bijna weekend. Op Bali voelt het eigenlijk altijd als weekend! Kijk je mee naar mijn favorites van afgelopen week?

Favo Activiteit:

Kookcursus BaliKookcursus Bali

Jelmer en ik wilden graag ook een kookcursus op Bali doen (Paon Bali Cooking Class) and so we did. We moesten om half negen in Ubud zijn dus de wekker ging al vroeg. We verblijven namelijk in Seminyak en het is ongeveer 1.5 uur op de scooter. All worth it tho want het was weer heel erg leuk. Ik ga er over schrijven in een apart artikel en deze komt binnenkort online! Edit: Staat nu online!

Favo Activiteit #2:

Monkey ForestNa de cooking class zijn we aapjes gaan kijken in The Monkey Forest, gezien we toch in Ubud waren. Jelmer was er nog nooit geweest en voor mij was het alweer jaren terug. Ik vond het eigenlijk best eng want die beesten springen zo op je maar het levert wel geinige beelden op.

 

Favo Diner:

Ik ben druk bezig met eten om deze hotspot lijst aan te vullen én om er een voor Seminyak te maken. Het is hier op Bali niet zo moeilijk om leuke tentjes te vinden met goed en lekker eten. Zo hebben we gisteravond bijvoorbeeld héél lekker gegeten bij een Japans restaurant: One Eyed Jack. Ga hier heen als je op Bali bent!

Favo Diner #2:

Bossman

En deze burgers en frietjes waren ook echt to die for. Bij dit tentje hebben ze echt gruwelijke burgers en de lekkerste frietjes. Friet met truffel en pulled beef. Ja, deze zie je straks zeker terug op de food tips list!

Favo Performance:

Wauw, hebben jullie het optreden van de zwangere Beyoncé tijdens de Grammy Awards gezien? Keer op keer krijg ik weer kippenvel als ze nummers zingt van haar album lemonade. Het was weer een mooi kunstwerk!


Wat zijn jouw Favorites van afgelopen week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

7 Comments Add New Comment

    1. We verblijven in Four Points Bij Sheraton! Zeker aan te raden, super mooi hotel, maar wel duur voor Balinese begrippen (vind ik).

      Normaliter zit ik eigenlijk altijd in een villa op Bali maar deze keer hadden we een goedkope deal gevonden met vlucht en verblijf.

  1. Ingka is echt een aanrader in Seminyak voor Indo food zonder MSG etc! En the Corner cafe heeft ook superlekkere brunches en koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *