Amsterdam Europa Hotspots Nederland

6 x de beste burgers van Amsterdam

beste burgers van Amsterdam

Gek op burgers? Ik heb voor jou uitgezocht waar je de beste burgers in Amsterdam scoort. Stuk voor stuk mega lekker. Hier haal je ze!

6 x De beste burgers van Amsterdam

beste burgers van Amsterdam

1. The Butcher – Albert Cuypstraat 129
Dit is zeker weten een van de coolste én lekkerste burgertenten van Amsterdam. Het interieur heeft iets weg van de slager. Dit tentje is gelegen op de drukke Albert Cuypstraat. Goede kwaliteit vlees, goed belegde burgers en vriendelijk personeel. Een topper!

beste burgers van Amsterdam

2. Geflipt – Van woustraat 15
Gelegen op de Van Woustraat heb je dit redelijke nieuwe burgertentje. Hier kun je ‘middags al terecht voor een goede burger! Daarnaast hebben ze ook heerlijke bijgerechten. Probeer de koolsla, aanrader!

beste burgers van Amsterdam

3. Smokin’ Barrels – Beukenplein 22
Dit gezellige tentje (met terras!) in Oost serveert kreeft naast zijn burgers. Hier wordt je burger gegrild op echte smokin barrels. Het menu alleen al is geweldig want de burgers hebben namen als Ari Gold, Mr French & Fo-Getta-Bout-It. Ook een groot pluspunt: zoete aardappel frietjes (my favorite!)

beste burgers van Amsterdam

4. Burgerlijk Amsterdams – Runstraat 1
Deze burger hotspot is gelegen in de 9 straatjes. Tussen het shoppen door zin in een goede burger? Dan is dit the place to be! Hier kun je je burger zelf samenstellen: kies je burgers, kaas en je favoriete toppings!

beste burgers van Amsterdam
Foto: Bron

5. Cannibale Royale – Handboogstraat 17A / Ruysdaelkade 149
Bij deze burgertent kun je zelfs ver na middennacht nog terecht. Deze tent is namelijk doordeweeks tot 03:00 en in het weekend zelfs tot 04:00 open! Dit tentje is dus perfect voor een (after) midagnight snack of gewoon om gezellig met vrienden te genieten van een heerlijke burger onder genot van een goed biertje of wijn!

beste burgers van Amsterdam

6. Loetje – Ruyschstraat 15 of bij hun andere vestigingen
Naast dat Loetje bekend staat om hun goddelijke biefstukken, hebben ze ook een hamburger op de kaart staan! Een hamburger van 100% Ossenhaas. Ik kan je zeggen; deze is zeker het proberen waard!

Waar haal jij de volgende keer jouw burger?

7 Comments Add New Comment

 1. Leuk lijstje, veel van m’n favorieten staan ertussen
  Maar Hummbar is gesloten! Daar zit nu De Bajes (ook ’n hele toffe tent trouwens!).
  HUF in de reguliersdwarsstraat heeft ook fantastische burgers!

 2. Aaaah top dit!!
  Ik ga volgende week – eindelijk – voor het eerst naar Amsterdam, dus dit lijstje komt zo goed van pas!
  Nu kan in naast de yoghurt barn, droe graefjes, wagamama, sumo,.. dus ook een lekkere hamburger op de lijst zetten.
  Thanks Jenny!!

  x Ansofie

 3. Ah dit ga ik proberen! Het liefst ga ik ze meteen allemaal bij langs. Helaas wordt het vanavond geen hamburger, hoewel ik er nu wel erg veel zin in heb. Trouwens ben je al eens bij het Hard Rock Café geweest in Amsterdam? Ook heeerlijke burgers

 4. yeaaaaaah!! Deze dag staat al een tijdje in mijn agenda. Ik kan zelf hamburgers maken, wat er op gaat weet ik nog niet., maar hij wordt goeeeedd!
  Weet je zelf al waar je heen gaat?
  Eetsmakelijk!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *