Friday Favorites

#59 Friday Favorites

Crate Cafe

Heerlijk om weer op Bali te zijn! Sommige mensen verklaren me voor gek dat ik nu alweer voor de derde keer in een jaar naar dit prachtige eiland ga maar ik vind het juist super fijn. Het voelt namelijk  als thuis komen.

Jelmer en ik hadden deze trip een tijdje terug geboekt en normaal gesproken boeken we nooit een vakantie pakket (vlucht + verblijf) maar deze deal was echt heel chill. Retourvlucht met KLM + verblijf in een vier sterren hotel in Seminyak voor €799. Het hotel is echt mega chill, de locatie ook en zelfs het ontbijtbuffet is helemaal top. Het wort volop genieten de komende twee weken! Lees je mee naar mijn favorites van afgelopen week?

Favo Ontbijt

Crate Cafe

Mijn favoriete ontbijtje in Bali heb ik vanochtend gehad. De Peas Please bij Crate Café. Dit is zo ongelofelijk lekker én het receptje heb ik op mijn website gedeeld. Ik moest en zou hem thuis namaken want het is zo echt zo lekker: zie hier het recept.

Favo Gym (in Bali):

We hebben ons ook direct weer aangemeld bij een gym in Bali. SOHAM Wellness Center is echt een aanrader, mocht je eens in Bali zijn en een gym willen om te trainen. De training ging overigens niet heel goed. Jetlag (weinig geslapen en onwijs moe van de vlucht) + weinig gegeten + 30 graden = geen goede mix voor een benen training maar I did it!

Favo Artikel:

fit tijdens je vakantie

Nu we het toch hebben over trainen op vakantie. Ik heb een artikel geschreven voor jou over hoe je fit blijft tijdens jouw vakantie. Benieuwd? Lees dan dit artikel!

Favo Foodpost:

Ik vind het altijd zo leuk als er pakketjes op me staan te wachten thuis of op kantoor. Terwijl ik in Panama was vorige week, kreeg ik foodpost van Nutella! Ze hebben nu een hele leuke actie: #zeghetmetnutella. Via deze website kun je nu een persoonlijk berichtje op je Nutella pot plaatsen. Leuk om zo iemand te verrassen want ja, wie houdt er nou niet van Nutella? ;) Thanks Nutella voor deze leuke verrassing en natuurlijk het berichtje!

Favo Drankje:

Coca-Cola vanille

Wat is beter dan Coca-colla zero/light? Juist, Coca-Cola vanille zero. In de supermarkten in Panama verkochten ze dit en ze verkopen het dus ook in Amsterdam bij de Jumbo. De Jumbo zit echt vlak naast mijn werk, YES!

Favo Recept:

Bananenbrood

Yay voor ik op vakantie ging, heb ik weer eens mijn bananenbrood gemaakt. Dit keer alleen met een twist. Benieuwd geworden? Het recept vind je hier!

Favo Nieuws:

Stembus

Ik vind het fantastisch dat dit initiatief er is. Jongeren moeten inderdaad een schop onder hun hol. Aan iedereen tussen de 18 en 35 jaar: Ga naar die stembus want jullie stem geldt! Jullie bepalen de toekomst dus ga! Ga naar die stembus 15 maart. Wil je er meer over weten of up to date gehouden worden? Volg De Stembus 2017 op Twitter of Facebook


Wat zijn jouw Favorites van afgelopen week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Het gedeelte van Nutella is een samenwerking – zie disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *