Friday Favorites

#58 Saturday Favorites

Een drukke week achter de boeg, ik moest namelijk nog wat dingen afmaken voor ik het vliegtuig instap. Ik ga namelijk op vakantie! En dit keer écht op vakantie want ik ga niet aan het werk. Zoveel zin in! Maar eerst: mijn favorites van de week. Lees je gezellig mee?

Favo Snack:

Cannellini bonen cake

Deze heerlijke en ook nog eens voedzame cake heb ik van de week gemaakt. Deze cake met vanille en Rolo is gemaakt van witte bonen maar daar proef je dus niks van. Het recept vind je hier.

Favo Moment:

Ik heb niet vaak dat Jacky of Mowgli bij me willen liggen en met me willen knuffelen. Deze momenten zijn eigenlijk heel zeldzaam dus als het dan eens voorkomt, leg ik het altijd vast ;)

Favo Broek:

Sinds ik een Replay broek heb gekregen een hele tijd terug, kan ik niet meer zonder deze broeken. Ik koop geen andere broeken meer. Ze zitten zó lekker! Wat is jouw favoriete jeans merk?

Favo Broodje:

In de Changing Life Hub verkoopt DoorMeal nu deze f*cking lekkere broodjes. Het zijn brioche broodjes met lekker veel pastrami, rode ui, augurk, mierikswortel en mosterd. YUM!

Favo Recept:

Van de week stond deze heerlijke lasagne op tafel! Het recept is van Saraï en kun je vinden op haar website. Wij hebben de champignons achterwegen gelaten en er nog extra Hüttenkäse en parmezaanse kaas over gedaan. Heerlijk, echt een aanrader!

En dan ga ik nú naar schiphol en vakantie vieren!
Wat is jouw Saturday Favorites?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *