Friday Favorites

#57 Sunday Favorites

Indonesië

Deze week een Sunday Favorites in plaats van een Friday Favorites. Een heerlijk ontbijt recept, intens lekkere chocolade waar ik binnenkort een win-actie mee mag doen en bijna naar Panama. AAH! Lees je gezellig mee?

Favo Vooruitzicht:

Indonesië

Het duurt niet lang meer en ik lig er weer lekker zo bij, zoals op bovenstaande foto. Zaterdag zitten we alweer in het vliegtuig, dit keer om écht vakantie te vieren. We gaan een weekje naar Panama en waarschijnlijk voor een aantal dagen naar de San Blas eilanden. Op sommige eilandjes is er helemaal niks te doen, er is geen eens stroom. Ik kijk er zó naar uit. Even helemaal niks doen, uit een kokosnoot drinken, kreeft eten en een boekje lezen. Heer-lijk!

Favo Lunch:

Sunday Favorites

Ik ging met m’n lieve vriendinnetje Roos wees eens langs De Plantage om samen te lunchen. Ik vind het daar zó mooi en het eten is er ook nog eens top. Echt een aanrader voor als je eens in Amsterdam bent. Neem eens een kijken op hun menu.

Favo Ontbijt:

Brinta Oergranen

Ik maakte m’n Brinta ontbijtje een keer anders en wel met kokosmelk, vanille, mango en kokosrasp. Echt mega lekker! Het recept vind je hier. Ik vind hem koud eigenlijk nóg lekkerder. Perfect voor als je in de ochtend weinig tijd hebt (of wilt maken). Maak hier gewoon meerder porties van en bewaar het in de koelkast. De volgende ochtend kan je er gelijk van genieten.

Favo Chocola:

Côte d’Or BRUT

Van Côte D’or mocht ik al een van de eerste de nieuwe Côte D’or BRUT proberen en oh-my-god deze variant is zó lekker. Echt, deze wil je proberen. Binnenkort een win-actie ;)

Favo Artikel:

Foodtips Canggu

Ik heb eindelijk de Foodtips voor Canggu (Bali) online gegooid. Ik vlieg over twee weken weer richting Bali en dan ga ik deze tips weer aanvullen met nóg meer leuke hotspots. I can’t wait! En dan komen ook de Seminyak Foodtips online!

Favo Tag

Laatste avondmaal

Super leuk om te zien dat mijn tag #mijnlaatsteavondmaal daadwerkelijk gedaan wordt. Zie hier de laatste avondmaal van: Uit Paulines Keuken, Eetspiratie, Ik ben Iris niet, Jelmer de Boer, Daily Cup of Bla Bla Bla en Hari Maristeit. Erg leuk om te lezen wat anderen op het menu hebben staan.

Wat is jouw Sunday Favorites?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *