Friday Favorites

#56 Friday Favorites

Meehh ik ben weer in Amsterdam en het is hier KOUD! Maar ik mag niet klagen want over twee weken zit ik weer in het vliegtuig naar Panama. Mocht je daar trouwens tips voor hebben, hoor ik het heel graag! We zijn er een week en we hebben nog geen flauw idee wat we er gaan of willen doen. Maar nu eerst mijn favorieten van de week!

Favo Activiteit:

Yessss we hebben de laatste week nog even Lion’s Head beklommen en ook Wally’s Cave gevonden. Je vindt Wally’s Cave door halverwege net een andere route te nemen. Niet veel mensen weten van deze route af en het staat ook niet op bordjes aangegeven. Even googelen van te voren. Het was even zoeken maar uiteindelijk hebben we de cave gevonden. Echt super vet! Wat een uitzicht!

#1 Favo Nieuws:

Ik kwam een leuk nieuwtje tegen op de Facebook van STACH. Ze openen vandaag een nieuwe buurtwinkel mét Asian Foodcourt op de Overtoom 112, hoek Constantijn Huygensstraat.
Ze verkopen er onder andere Poke bowls, sushi, sushi salads, springrolls en Vietnamese Streetfood. I like! Binnenkort maar even een maaltijd scoren!

#2 Favo Nieuws:

Jaaaa Girls komt terug! Over een maandje kunnen we weer genieten van de final season van deze SUPER leuke tv serie. Ik kan niet wachten! Wie kijkt deze serie nog meer?

Favo Foto:

We zijn gisterochtend nog naar Boulder Beach geweest om te chillen tussen de pinguïns. In Kaapstad heb je dus écht een strand waar je kan zonnebaden terwijl er pinguïns rond waggelen. LOVE IT!

Favo Drone Shot

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2OABenzyXmo[/embedyt]

Jelmer heeft zijn drone meegenomen toen we Lion’s Head opgingen. Hoe mooi zijn deze beelden? Vet he!

Wat zijn jouw Friday Favorites? En tips voor Panama zijn meer dan welkom!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

  1. Paar dagen verblijven op de San Blas eilanden! Supermooi. Allemaal kleine bounty eilandjes. Je verblijft op een eiland bij een familie, en je kan bijvoorbeeld een klein hutje huren. Overdag nemen ze je mee vissen en ga je naar andere eilandjes. ‘S avonds krijg je de verse vis op je bord.
    Sommige eilandjes zijn redelijk luxe, andere heel back to basic (geen stroom, geen warm water etc). Echt fantastisch. Een van de mooiste plekken waar ik geweest ben, mooier dan Bocas ook.
    Je kan vanuit Panama City een tour boeken.

    1. Hi Barbara – Heel erg bedankt voor je reactie. Heb ik veel aan! Ik ben heel benieuwd naar de San Blad eilanden. Ik denk dat we deze kant op gaan. Vind het wel even lekker om back to basic te gaan, lekker aan het strand met alleen een boekje en een kokosnoot. Heerlijk!

  2. Ik ben nog nooit in Panama geweest en ik heb nog nooit een Poke bowl op. Boring comment dus. Maar ik zou wel graag een keer willen chillen met pinguïns in Kaapstad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *