Friday Favorites

#54 Friday Favorites

Foodtips Kaapstad

Kaapstad Diary

Het is weer vrijdag, bijna weekend! En weer tijd voor een nieuwe Friday Favorites in Kaapstad. Kijk je mee?

Favo Kerst activiteit:

Kaapstad Diary

Kerst hebben we dit jaar op het strand gevierd, met 30 graden. Hoe gek is dat? Het kerst gevoel was daardoor eigenlijk ver te zoeken, ook al was er wel een kerstboom op het strand te vinden.

Favo Show:

Kaapstad Diary

Ik heb Goldfish live gezien en het was awesome! Ze draaien hier nu elke week in de Shimmy Beach Club dus ga ze vast nog wel een keer zien. YAY!

Favo Video:

Hij staat nog niet online maar het is nu al mijn favo video ;) Ik heb een make-up tutorial gemaakt en Jelmer doet de voice-over. Binnenkort online!

Favo Maaltijd:

Kaapstad

Deze burger was HUGE en zoo lekker! In Greenpoint heb je The Butcher Man waar je je eigen stuk vlees kunt kiezen die ze vervolgens voor je op de grill leggen. Ook hebben ze hele lekkere burgers, zelfs een wagyu burger. Hierboven zie je een burger van 300gr met kaas en bacon. F*cking lekker!

Favo App:

Kaapstad

Ik vind deze app echt awesome en gebruik hem volop in Kaapstad. Met deze app kan je de label van je wijnfles scannen en meer over de wijn te weten komen. Ook kun je de wijn raten en lezen wat andere van de wijn vinden. Ik vind het heel interessant en leer er ook nog eens wat van.

Favoriete Artikel:

Gisteren heb ik de populairste recepten in 2016 online gegooid! Ik ben heel benieuwd welk jij recept of wilt maken. Laat je het me weten?

Hoe was jouw week en wat zijn jouw Friday Favorites?

Geniet van de komende dagen!

Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *