Friday Favorites

#53 Friday Favorites

Kaapstad Diary

Kaapstad Diary

Het is weer vrijdag! Bijna weekend én bijna Kerst. Het is zo apart om met de Kerstdagen in Kaapstad te zijn. Het voelt totaal niet alsof het nu december is maar ik ga natuurlijk wel Kerst vieren! En dan nu mijn favorieten van de week! Kijk je mee?

Favo Ontbijt:

Nu

Het is zo fijn dat het lekkerste ontbijt/lunch tentje ín de gym zit. Na het trainen kun je dus gelijk genieten van iets lekkers en voedzaam. Ik kan m’n dag niet beter beginnen dan bij ! Deze salade nam ik in een wrap en was het lekkerst deze week!

Favo Activiteit:

We hebben de Tafelberg beklommen!! Zondagochtend gingen we er vroeg uit en begonnen we aan onze klimtocht van 2.5 uur naar de top. Zeker zwaar maar all worth it, het uitzicht is adembenemend! Zo onwijs gaaf om gedaan te hebben. Ben je een beetje sportief? Dan raad ik je deze tocht zeker aan. Wij namen de ‘Plattekip Gorge’ route.

Favo Nieuws:

Favo Snack:

Do I need to say more? Deze donuts en nog veel meer kun je halen bij ‘My Sugar‘ in Cape Town.

Favo Ride:

Kaapstad

We zijn voor het eerst in ons leven op de Hop On Hop Of bus geweest en het was zó leuk! Heel toeristisch inderdaad maar ik kan het iedereen aanraden. Je stapt de rode open dubbeldekker in, zet de audio tour aan en rijdt langs alle hightlights van Kaapstad.

Favoriete Etentje:

Kaapstad

Charlotte, het huisgenootje van mijn oude huisgenoot en nu een van beste vriendinnetjes, werkt voor een half jaar in Kaapstad en had ons gisteren uitgenodigd voor een bbq. Daar zeggen Jelmer en ik natuurlijk geen nee tegen.

Favo Win actie:

Body & Fit

Er stond deze weer weer een hele leuke win actie op mijn blog! Ik mag drie hele leuke pakketten weggeven in samenwerking met Body & Fit. Met onder andere het boek van Jelmer de Boer, het nieuwe boek van Uit Paulines Keuken, een wafelijzer, een foam roller, eiwitrepen en nog meer! Doe je al mee? De win actie kun je hier terug vinden.

Hoe was jouw week en wat zijn jouw Friday Favorites?

Geniet van de komende dagen!

Merry Christmas!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *