Friday Favorites

#52 Friday Favorites

Cape Town

Cape Town

Allereerst sorry! Sorry dat ik al een aantal dagen he-le-maal niks heb gepost op mijn blog. Ik ben veel te hard aan het genieten in Kaapstad. Het is hier zo leuk en mooi! Blij dat ik er nog een hele maand zit!

Op Snapchat én Instagram (story) ben ik nog wel actief geweest, volg je me daar al op? Aankomende week zal ik weer nieuwe artikelen plaatsen, promise! En nu mijn favoriete dingen van de week. Kijk je mee?

Favo Drankje:

Nu

Dit drankje is zo onwijs lekker. We hebben een abonnement voor een maand genomen bij de plaatselijke gym en ín deze gym zit een heel leuk tentje genaamd . Van salades en wraps tot froyo en protein pancakes! Dit drankje heet de Coffee Union en bevat espresso, vanille, honing en low fat froyo.

Favo Eiwitbar:

Smart Bar Crunch

Voordat ik mijn koffers pakte, kreeg ik nog een pakketje van Body & Fit waaronder dé nieuwe Smart Bar Crunchy. Ik kreeg ze in de smaak Chocolate & Peanut. Weet je toevallig nog dat de Low Calorie bar mijn favoriete eiwitreep was? Die wint het toch niet van deze. Deze moet je dus proberen!

Favo Activiteit:

Cape Town

Gisteren hebben we een Uber gepakt naar de Cape Point Vineyards. Hier is elke donderdag een soort van food festival met super lekker eten, wijn, muziek en gezelligheid. Dit mét view! Kijk nou hoe prachtig? Je ziet het video hieronder het best.

Favoriete Shot:

Klik maar op de foto om de shot te zien. Mooi he?

Favo Masker:

Glam Glow

Voordat ik weg ging, heb ik ook nog dit potje op de post gekregen. Ik vind Glam Glow fantastisch en heel toevallig was potje was vorige week net op geraakt. Het is best een investering voor een masker (>€60) maar ik vind het Glam Glow zó fijn. Blij dat ik hem op tijd kreeg en de masker nu mee heb genomen naar Kaapstad.

Favo Frietjes:

Clarke's

Mmmm cheese fries are the best! In New York heb ik deze een aantal keer gegeten bij Shake Shack. Zo onwijs lekker maar bij dit tentje, Clarke’s, zijn ze dus nóg lekkerder.

Hoe was jouw week en wat zijn jouw Friday Favorites? Mocht je overigens nog Cape Town tips hebben, I’m all ears!

Enjoy your weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *