Friday Favorites

#51 Friday Favorites

Friday Favorites

Friday Favorites

Over een aantal dagen stap ik dan echt het vliegtuig in.. Op naar Kaapstad voor een MAAND! Ik vind het maar spannend. Kijk je mee naar mijn favorieten van de laatste week in Nederland voordat het nieuwe jaar begint?

Favo Lunch:

Friday Favorites

Gisteren ging ik lunchen met Roos, een van mijn beste vriendinnetjes. We gingen naar mijn oude werk, De Plantage. Er staan altijd weer zoveel lekkere dingen op de kaart dat we niet konden kiezen… Dus dan maar drie gerechten delen ;) Ravioli met wildzwijn ragoût en salieboter, een tosti met schapenkaas en Turkse worst én de tartine met in citroen gemarineerde kip met tzaziki en peperonata. We hebben weer genoten! Zo fijn om lekker uitgebreid te lunchen.

Favo Diner:

Truffel Menu 5&33

Maandag aten Jelmer en ik bij Restaurant 5&33. We gingen voor het truffelmenu, die nog tot 23 december verkrijgbaar is. Alles was zo lekker! Ik houd echt van truffel <3 Ik heb er overigens ook een artikel over geschreven mocht je er meer informatie over willen, zie hier!

Favo Borrel:

Friday Favorites

Woensdag waren we uitgenodigd bij de opening van The Champage Club. The Breakfastclub op de Wibautstraat, die voor de komende week is omgetoverd tot The Champage Club,  is dé plek waar je moet zijn als je champagne wilt drinken. Bovenstaande foto stond in het Parool. Maar natuurlijk drink ik graag Champagne ;)

Favo Cadeaus:

Kerstcadeau tips

Weet je nog niet wat je wilt vragen voor kerst? Of weet je nog niet waar je iemand mee wilt verrassen?Santa Claus is coming to town en het duurt niet zo lang meer. Daarom heb ik voor jou de leukste kerstcadeau tips op een rijtje gezet! Zie hier :)

Favo Snack:

Friday Favorites

Maandagochtend krijgen we op werk altijd een DoorMeal snack voor bij de koffie. Deze week was het mijn favoriet: de Kokosdadeltaart. Zo ongelofelijk lekker. Het recept staat trouwens ook online op de website van DoorMeal, zie hier. Kunnen we het vanaf nu ook lekker thuis maken. Yum!

Favo Vooruitzicht:

Friday Favorites

Ik heb het eigenlijk nog niet helemaal door maar maandag stap ik het vliegtuig in. Jelmer en ik gaan voor een maand (!) naar Kaapstad. Een f*cking maand. Ik ben zo benieuwd! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar Jelmer is er verliefd op en hoor van iedereen om me heen dat ik het geweldig ga vinden. We gaan daar een maand leven. Beetje werken, beetje sporten, beetje eten en ultiem genieten. Ik kan niet wachten maar vind het stiekem ook wel een beetje spannend.

Ben jij ooit in Kaapstad geweest? Hoe vond jij het en heb je tips? Ik hoor ze graag!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

11 Comments Add New Comment

  1. Gaaf! Ik vlieg volgende week zaterdag ook naar Kaapstad. Mijn fysio stage in Pretoria zit er dan op. Misschien komen we elkaar wel tegen! Enjoy en alvast een goede reis. Liefs

  2. Een maand Kaapstad! Wow! Lijkt me echt fantastisch. Tips heb ik niet. Zuid Afrika staat nog op m’n laaaaange to go list. Je kent ’t wel ;-). Enjoy!!

  3. Oh en vergeet Kloof Streethouse niet!!! en dan de Ossobucco nemen. TRUST ME. voorgerecht bijna niet nodig, is heel machtig:-) Dus skip voorgerecht en ga voor hoofd en toetje, of alleen voor en hoofd.

  4. Kaapstad is geweldig!! Je kan echt heerlijk sushi eten (meer amerikaanse stijl met o.a. sushi sandwiches, heel veel saus en tempura crunchies als opties, je kan elke roll upgraden) maar echt heerlijk! Zit in de mall @ waterfront. Willoughby & co heet het! Must eat :-) wel meer voor lunch. Verder zijn La Mouette en The Potluck Club faves.. En éigenlijk moet je echt naar Franschoek bij het restaurant van Margot Janssen eten.. The Tasting Room at Le Quartier Francais. Is een Amsterdamse sterrenkok die echt een GEWELDIG restaurant heeft daar.. al een aantal jaar op rij in de top 50 ter wereld. Je eet allebei megaveel gangen en maar 1x de zelfde gerechten.. verder eet je allebei iets anders! Heel bijzonder en totaal niet stijfjes daar, personeel is goed opgeleid en informeer genoeg :-)

  5. Zo leuk om de veranderingen in je leven te zien! Zeker ook omdat ze zo positief en leuk zijn! ;)
    Veel plezier in Kaapstad, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *