Friday Favorites

#50 Sunday Favorites

Rome

Rome

Weer een Sunday Favorites in plaats van een Friday Favorites. Heb wel een goed excuus hoor, ik was namelijk in ROME! De stad van de liefde. Ik wilde er al zooooo lang heen! Kijk je mee naar mijn favorieten?

Favo Auto

Rome

Ik legde het al uit in de Rome Photo Update, maar mocht je het gemist hebben: we waren op persreis naar Rome met Suzuki. We gingen op mini road trip door Rome met de nieuwe Ignis!

Favo maaltijd in Rome:

Rome

I know, het ziet er niet uit maar dit was zó lekker! Blijkbaar hebben ze hier de lekkerste pasta van Rome: LABottega Pastificio con cucina. We kwamen aan toen nog niemand in het restaurant zat en de keuken kwam een praatje maken en legde heel de menukaart uit. We gingen uiteindelijk voor de pasta ragú bianco en de pasta matriciana. Aanrader!

Favo Foto:

Rome

Ik word zo gelukkig van foto’s samen. Liefde van m’n leven ♥

Favo Moment:

Rome

Waarom ik per se naar Rome wilde? Hierom! Als klein meisje wilde ik de Trevi Fontein graag in real life zien, na de film van Lizzie Mcguire gezien te hebben. Ik denk dat elk meisje deze film wel heeft gezien. The Lizzie Mcguire movie speelde zich af in Rome en ik was vroeger fan van Hilary Duff ;) Super tof om de fontein in het echt gezien te hebben. Indrukwekkend!

Favo Borrel:

Rome tips

WOW! Dit tentje is echt zo een aanrader mocht je ooit in Rome zijn. Er komt natuurlijk nog een artikel over online maar ik deel deze tip alvast met je: La Prosciutteria Trevi. Voor €30 had je deze super grote kaas en charcuterie plank op z’n Italiaans. Heerlijk!

 

Favo Proef momentje:

Sunday Favorites

Ik zou je trouwens nog laten weten hoe ik de nieuwe reep van Tony’s Chocolonely vond. Ik vond hem wel lekker maar niet heel bijzonder. Niks kan tippen aan de karamel zeezout en de popcorn discodip. Heb jij hem al geprobeerd? Wat vind jij er van?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *