Reizen Tips & Overig

5 must-follow reizigers op instagram

Ik reis tegenwoordig dan niet meer zoveel en dat vind ik erg jammer maar gelukkig is daar internet. Ik ga gewoon vaak mentaal op reis!

Leuke travelblogs volgen maar óók instagram staat er vol mee. Op instagram vind je de fijnste kiekjes. Welke travel instagrammers echt een must-follow zijn? Deze wil ik vandaag graag met je delen.

Schermafbeelding 2015-04-23 om 10.10.15

Worldwanderlust

Ik geniet echt van de Instagram van Brooke. Brooke reist heel de wereld over en beleeft allemaal avonturen. Dan is ze in Afrika tussen de leeuwen en een week later bevindt ze zich weer in de fashionable streets van Parijs. Je gaat altijd op avontuur met Brooke. Ze plaats meerdere (prachtige) foto’s per dag, dus je kunt jezelf echt goed vermaken! Ze neemt je echt mee op reis.


GirlsLove2Travel

Deze drie meiden ken ik persoonlijk en zijn stuk voor stuk drie prachtige lieve vrouwen die een grote passie hebben voor reizen. Ik volg ze dan ook met liefde! Wat ik zo leuk vind aan deze instagram, is juist dat ze met z’n drieën zijn. Dan is de een op wintersport en de ander in Hong Kong. Er komen allemaal verschillende foto’s door elkaar heen en dat vind ik echt geweldig. Met Manon ga ik ook volgende week ook naar Portugal, can’t wait!


 

Jay Alvarrez

Jay volg ik sinds kort maar wat maakt zijn instagram mij blij zeg! Samen met zijn bloedmooie vriendin (Alexis Ren) reizen ze de hele wereld af. Van citytrips naar de mooiste bounty islands. Ze maken echt de prachtigste foto’s! Ik kan echt helemaal wegdromen bij de foto’s die ze plaatsen..


 

Schermafbeelding 2015-04-23 om 09.55.54

In Fifteen Seconds

Opgericht door Laura van What About Her. Deze instagram is pas nieuw maar ik word er zó blij van. Laura geeft ons in fifteen seconds, want zo lang duurt een filmpje max op instagram, een impressie van een land waar zij onlangs is geweest. In 15 seconden kan je intens meegenieten en lijkt het net of je met haar mee reist. Ik vind het zo een goed idee en kom vaak even een kijkje nemen zodat ik weer even kan wegdromen bij haar mooie filmpjes.


 

Schermafbeelding 2015-04-23 om 10.08.25

Yoga Girl

Yoga en reizen; een prachtige combinatie als je het mij vraagt. Rachel neemt ons mee naar de mooiste bestemmingen en legt haar yoga kunsten hier vast. Ze komt oorspronkelijk uit Zweden maar reist nu heel de wereld af en inspireert meer dan een miljoen andere op instagram! Deze yogalebrity is zeker een must-follow!

Wat zijn jouw favorieten? Ik ben op zoek naar nog meer leuke travel-accounts.
Deel ze hieronder met mij zodat ik ze ook kan gaan volgen!


Jenny

5 Comments Add New Comment

  1. Wat een fijn overzicht! Ik volgde voornamelijk food, fit- en andere lifstyle- accounts, maar deze tips mogen zeker niet ontbreken :-)

  2. Leuk artikel! Ik volg de laatste tijd alleen maar ‘food’-mensen op Instagram, maar dit is ook echt heel leuk om te volgen! Thanks voor de tips :)

  3. Muradossman, supermooie foto’s waarbij hij altijd de hand van zn prachtige vriendin vast heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *