Friday Favorites

#5 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week. Met onder andere stevia, lippenstift en een dikke vette burger!

Favoriete product

Ik kreeg dit product opgestuurd door Greensweet Stevia zelf. Zij vroegen of ik het wilde proberen en ik was er eerst niet zo enthousiast over omdat ik niet zo van stevia houd. Toch gaf ik het een kans. Eenmaal het pakketje thuis aangeleverd gekregen zag ik dat het om allemaal smaken ging, dat wist ik niet eens! Framboos, kokos, chocolade, amandel.. Ik ben ze gelijk allemaal uit gaan proberen door mijn kwark heen en ze smaken echt naar al die smaakjes. Echt heel erg lekker en een keer wat anders door je kwark!

Favoriete make up

Schermafbeelding 2015-09-28 om 09.29.14

Normaal gesproken ben ik helemaal niet van de lippenstift maar deze kreeg ik mee in mijn goodiebag na de shoot die ik had gedaan voor Free a girl met L’oreal. Daarover binnenkort meer. Ik vond deze toch heel erg leuk en heb hem een paar keer opgehad al. Dit is de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Lipstick – Doutzen Delicate Rose. Wat een naam!

Favoriete maaltijd

DoorMeal

Toch wel deze zalmburger van DoorMeal die ik gisteren at<3 Kijk nou hoe lekker dit eruit ziet.. Het was ook echt SUPER LEKKER kan ik je vertellen. Zo blij met DoorMeals bestaan af!!!

Favo nieuws

Jacky & Mowgli

Ik kreeg dinsdag opeens een mailtje in mijn inbox van het INK hotel. Omdat het zondag dierendag is, mag ik samen met Jacky & Mowgli daar een nacht overnachten. Hoe leuk is dat! Ik zat echt met een smile achter mijn computer. Met jacky & mowgli in een hotel, te hilarisch! Heb er op een of andere manier zoveel zin in!

Favoriete baksel

THIS CHEESECAKE! Het receptje is van Vere en kun je hier vinden. Zo lekker! Ik heb hem wel ietsje anders gemaakt maar wel Vere’s receptje als basis gebruikt. Echt heel erg lekker, aanrader! Francien was 27 september jarig en dus moest en zou ik een taart maken.

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

 

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *