Friday Favorites

#5 Body & Fit Favorites

Body & Fit lanceert vaak nieuwe producten en ik ben een bofkont dat ik deze als eerste mag proberen. Benieuwd naar mijn Body & Fit Favorites van deze maand? Lees dan gauw verder!


Body & FitPindakaas

Omdat het vandaag Peanut Butter Day is, kon ik het natuurlijk niet laten om mijn favoriete pindakaas in dit artikel te verwerken. Ik vind de pindakaas van de Body & Fit toch echt het allerlekkerst, vooral die met crunch. I love it! En om deze dag te vieren, ontvang je vandaag een gratis pot pindakaas bij je bestelling.

Body & Fit

Vegan Omega-3

Ik vind het heel goed dat Body & Fit zich steeds meer richt op plantaardige producten. Een nieuw plantaardig product is bijvoorbeeld deze Vegan Omega-3. Het wordt gemaakt van algen waardoor het helemaal plantaardig is en dus ook géén vieze visnasmaak heeft. Awesome.

Body & Fit
Tips van Jet

Jet van Nieuwkerk heeft een nieuw boek geschreven boordevol tips. Tips voor een happy én healthy leven waarin je niet al te streng voor jezelf moet zijn. Ook bevat het boek een aantal makkelijke, gezonde en vooral lekkere recepten. Want een gezonde lifestyle hoeft helemaal niet saai te zijn. Een aanrader!

Creatine

Body & Fit

In Kaapstad had ik geen creatine mee en heb ik daar creatine moeten kopen. Ze hebben ze daar alleen in capsules of poedervorm, wat ik beide niet chill vind. Ik ben deze creatine tablets gewend en deze smaken letterlijk naar snoepjes. Lesson learned: altijd zelf creatine mee naar het buitenland. Je bent namelijk een dief van je eigen spieren als je geen creatine neemt, zegt mijn collega Paul Bosma. En dat vind ik een erg mooie uitspraak.

Heb jij een van deze producten al geprobeerd of ga je die proberen?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Ik ben ook benieuwd naar dezelfde vraag wat Gerbrich heeft gesteld! Hoe gebruik je creatine en neem je die alleen in voor het sporten? Wat maakt het verschil zonder of met creatine? :-)

    Liefs kay!

  2. Hi Jenny!
    Leuke producten weer! Hoe zit dat met Creatine? Ik ben er erg nieuwsgierig naar, maar wanneer heb je het echt nodig? En welke vorm is dan goed? Jij bent voor de snoepjes variant zie ik :)? Ben benieuwd of je me wat meer kunt vertellen :)! Alvast bedankt! X Gerbrich (@fitnesswithasmile)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *