Friday Favorites

#49 Sunday Favorites

Sunday Favorites

Omdat ik het donderdag en vrijdag te druk had om een Friday Favorites te maken, maak ik het hopelijk goed met een Sunday Favorites. Ik was namelijk in Parijs voor drie dagen! Kijk je mee?

Favo Maaltijd in Parijs:

img_9078Parijs tips

We kregen als tip om Ober Mamma, een Italiaans restaurant in Parijs, te bezoeken en I’m so thankfull we did! Alles was zó onwijs lekker! Truffel/venkel worst, burrata, mozzarella met ricotta vulling en TRUFFELPASTA! Zeker een must-go als je ook een keer naar Parijs gaat. Artikel met nog meer hotspots en tips volgt snel.

Favo Souvenier uit Parijs:

Parijs tips

When in Paris… Een trip naar Parijs is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan L’adurée. Ik heb een nieuwe favoriet: de macaron met kokos én citroen.

Favo Foto:

Sunday Favorite

Jelmer ruining my selfie ;)

Favo Nieuws:

Sunday Favorites

Terwijl ik in Parijs was, kreeg ik een leuk nieuwtje in mijn mailbox. Dat er niet één maar twee nieuwe Tony Choco repen op de markt zijn gekomen! Een gewone witte choco reep én een witte chocoreep met framboos en knettersuiker. Ik ben erg benieuwd! Beiden repen liggen morgen op kantoor op me te wachten. Yummmm!

Favo Maaltijd in Goa:

Goa Tips Goa tips

En dit was mijn favo maaltijd in Goa (India), waar ik deze week ook nog zat. Mocht je ooit in Goa zijn, ga dan naar dit restaurant: Vinayak Family Restaurant. Ik denk dat dit de lekkerste maaltijd was dat ik ooit heb gehad. Ik vind de Indiase keuken sowieso een van de lekkerste keukens. Ik heb al veel Indiaas op in Amsterdam maar écht Indiaas eten had ik blijkbaar nog nooit gehad want wow! Na het eten hier in Goa te hebben geproefd.. Het kan dus echt nog lekkerder en de prijs: 5 euro inclusief drankjes. LOVE IT!

Favo Activiteit:

Goa tips

Zo lekker Indiaas koken, dat willen Jelmer en ik natuurlijk zelf ook kunnen! We besloten daarom een kookcursus te doen en dit was zo leuk én lekker. Ook zeker een must-do als je in India bent. Jelmer en ik weten nu de lekkerste chicken massala, butter chicken, veggie byrjani en Jeera aloo te maken. Receptjes volgen snel én een verslag van deze leuke kookcursus ook.

Wat is jouw Sunday Favorite?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

  1. Gelukkig was het eten in India echt voortreffelijk! Mocht ik nog een keer gaan, is het ook écht alleen daarvoor, haha! Biryani & butter chicken it is <3

  2. Ik heb in Maleisië ook zo veel Indiaas gegeten and I loooove it! Echt mijn favo keuken samen met de Indische keuken. Chicken tikka masala is ook echt mijn favoriet, maar ook de garlic naans kon ik nooit weerstaan. Ga al watertanden bij het zien van je foto’s, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *