Friday Favorites

#48 Friday Favorites

Friday Favorites

Friday Favorites

Het is weer vrijdag dus tijd voor weer een Friday Favorites! Momenteel zit ik in Goa, India. Ik heb er nog niet veel van gezien maar ik kan je alvast vertellen dat het eten hier ZO lekker is!

Favo Maaltijd:

Friday Favorites

Dit was ons ontbijt/lunch. Ik heb nog nooit zo lekker Indiaas gegeten. We besloten hier bij Marbella Guesthouse ook maar gelijk te dineren. Fan-tas-tisch!

Favo Ontdekking:

Friday Favorites

Hoezo ontdek ik nu pas deze fantastische app/programma? Met Lightroom kun je je foto’s hier zo mooi bewerken. Kijk maar eens naar het verschil van bovenstaande foto. Link is onbewerkt en rechts bewerkt. I like!

Favo Artikel:

Friday Favorites

Alleen om de foto al hahaha. Jelmer heeft weer een goed artikel geschreven en die moet je hier even lezen ;)

Favo Baby stuff:

Friday Favorites

Ook al denk ik zelf nog helemaal niet aan kids, geniet ik wel ontzettend van de leuke foto’s en snapchats van Chantal en haar baby Aimée. Ik vind Chantal zo een toffe hippe en prachtige mama. Bovenstaande foto zag ik op haar snapchat. Hoe cute zijn deze luiers!

Favo Vooruitzicht:

Friday Favorites

Paris ❤️ Na India vertrekken we richting Frankrijk om te genieten van Parijs. Mocht je tips hebben voor deze wereldstad, please let me know in de comments. Ik ben er al eens geweest maar dat was tien jaar geleden dus tips zijn zekerrrr welkom!

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

 1. Parijs is leuk!!
  Crêpes bij Breizh Cafe in Le Marais.
  Falafel bij L’ as du Fallafel, ook in Le Marais. Altijd druk daar!
  Le Marais vind ik sowieso 1 van de leukere wijken.
  Leuke straatjes: Rue Mouffetard en Rue Cremieux.
  Lokale markt(hal): Le Marche des enfants. Rechts naast de ingang zit een pattisier met MACARONS! Haha. Moet je sowieso eten in Parijs ;-)
  Enjoy Goa!

  1. Jeeej thanks voor deze tips! Heb inderdaad veel gehoord over de wijk Le Marais. Gaan we heen dus. Nice, heb er zin in! EN natuurlijk vergeet ik de macarons niet, zo lekker ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *