Friday Favorites

#47 Friday Favorites

Gili Air

Oh wat heb ik Indonesië gemist zeg, ik heb het hier zo fijn! Ik heb wat Indo Favo’s maar ook nieuws uit Nederland zoals wéér een nieuwe smaak Tony’s! Lees je mee?

Favo Activiteit:

We zijn gisteren wezen snorkelen en we kwamen weer schildpadden tegen! Kijk nou hoe gaaf!

Favo Nieuws:

Ik opende vandaag mijn mail en las het nieuws dat de huidige estafettereep melk yoghurt-passievrucht het stokje over geeft aan de nieuwe: melk kaneelbiscuit. Wéér een nieuwe Tony reep!! En dat is niet alles: Tony’s Chocolonely heeft ook iets nieuws bedacht voor Sinterklaas, zag ik op de Instagram van Uit Paulines Keuken. Lees hier meer!

Favo Recept:

Dit receptje van The Fittest You zag ik vandaag op de website van Body & fit en oh my god, ik wil het eten! Zodra ik terug ben ga ik ook een oven pasta maken, veel te lang geleden.

Favo Snack:

Wie in Indonesië is geweest, heeft dit vast en zeker wel eens langs de weg of op het strand gezien. Een karretje waar maïskolven op worden gebarbecued. Deze maiskolven vind ik zó ongelofelijk lekker. Ik vraag ze altijd mét chili boter. YUM!

Favo Foto:

Waaaah wat kan je met een Drone toffe beelden maken, vooral op plekken zoals Gili <3 Een paradijsje!   Lig ik dan, alleen zwemmend in de zee. Love it!

Favo Ontbijt:

Bali

De açai bowl van Nalu Bowls is mijn favoriete ontbijtje geweest deze ochtend. Ik heb al een aantal açai bowls op, zelfs in Brazilië waar het vandaag komt máár dit was de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Ik kijk nu al weer uit naar mijn volgende Nalu Bowl.

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *