Friday Favorites

#46 Friday Favorites

Friday Favorites

Vanavond naar BALI! Maar eerst nu eerst mijn favorieten van de week! Lees je mee?

Favo Taart:

Friday Favorites

Zoals je op mijn Instagram hebt kunnen lezen, opende Jelmer dinsdagavond zijn taartenrestaurant. Je kon een van zijn wereldberoemde taartpunten bestellen bij Deliveroo en daar kreeg je dan zijn boek bij. Het was een succes! Super leuk om deze actie van dichtbij mee te mogen maken.

Favo Snack:

Witte Snickers

Voor de taarten hadden we inkopen gedaan bij de Makro en daar vond ik ook bovenstaande doos met witte snickers. OMG! Ik vond deze echt tien keer lekkerder dan de normale snickers. Deze moet je proberen!

Favo Nieuws:

Tony Winkel

Nu we het toch over chocolade hebben.. Ja, dit is een wand vol TONY’S! Tony’s opent eindelijk een echte Tony’s Store. Alle smaken en soorten zijn hier verkrijgbaar en je mag van alles proeven. Ook zijn er leuke exclusieve Tony items te koop. De winkel is 5 dagen per week open en je vindt de store aan de Polonceaukade 12 in Amsterdam. Heaven, right?!

Favo Vooruitzicht:

VANAVOND WEER NAAR BALI! I’m so excited. Ik houd echt zo van Indonesië. Ik kan echt niet wachten tot ik er weer ben en weer kan genieten van de magische zonsondergangen, de prachtige rijstvelden, de mooie stranden en het lekkere eten.

Favo Voorbereiding:

img_7874

Voor zo een vakantie komt natuurlijk wat voorbereiding aan te pas. Uiteraard ook een stukje verzorging. Gisteren ben ik voor het eerst naar Delete Professionals gegaan om mijn benen en bikinilijn te laten waxen. Dit was trouwens mijn éérste keer waxen ooit! Het was echt even slikken, zeker niet pijnloos maar het resultaat mag er wezen. Haarloos op vakantie!

Favo Post:

img_7873

Jaaaa, Pascalle & Mathijs hebben na Havermoutje en Nootje nu ook Kooltje op de (digitale) boekenmarkt gebracht! Dit boek is een vrolijke en moderne ode aan de kolen die in eigen land worden verbouwd, ontzettend gezond zijn en ook nog eens heel goedkoop te krijgen. Dit boek bevat 70 recepten met verschillende kolen als basisingrediënt. Als ik terug ben van Bali ga ik hier iets uit maken. Ben benieuwd!

Favo Ontbijt:

Acai

Ik heb dit ontbijtje zo gemist: een échte Açai bowl. Ik at deze bij Bakers & Roasters, een heel leuk tentje in de pijp. De eigenaren komen uit Nieuw-zeeland en Brazilië en dat is terug te zien op de kaart. Mochten jullie tips hebben waar je nog meer een lekkere Açai bowl kunt eten, laat het me dan weten in de comments!

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend en ik stuur je gauw een update over Bali!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments Add New Comment

  1. Veel plezier op Bali! Na Brazilië heb ik de lekkerste Açai gegeten bij @seven, lunchtentje in de Scheldestraat.

  2. Zo heerlijk dat je weer naar Bali gaat Jenny! Ik was er nu deze zomer voor de tweede keer en het blijft mijn favo vakantiebestemming. Heerlijk eten, lieve mensen en inderdaad prachtige rijstvelden. Sowieso weer terug volgend jaar. Geniet van je tijd daar!

    1. Jaaa het blijft ook mijn favoriete vakantiebestemming! Zo heerlijk daar. Kan echt niet wachten ? Waar ben je dit jaar allemaal geweest in Bali?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *